Метро

• Креатор на темата Креатор на темата Stefanos_M
  • Време на започнување Време на започнување

Кое метро е најдобро во светот

• Вкупно гласачи
    29
Статус
Затворена за нови мислења.
P.S stanicite koi gi napishav vo predhodniot post, se link do povekjeto stanici vo moskovskoto metro.

имам гледано многу слики од Московското башка и многу го фалат
така да ја сум за Москва - Русија 2 поени :):):)

Сепак сум се возел али незнам како се вика а не е горе наведено а од горе наведените се немам возено така да немозам да казам кое е нај доброто

Јас се имам возено само во метрото во Милано,ама од сликите и од пофалбите што ги имам слушано за Московското очигледно е многу убаво па ке гласам за него.

Da, sme se vozele u metro :poss: Sum se vozela vo Atinskoto i vo Moskovskoto, ali poso u anketava go nema Atinskoto, a Moskovskoto i onaka e bolje, si glasav za nego :)
Ina4e u Moskovskoto metro lugjeto se mnogu druzeljubivi. Na pr. si sedam ja i do mene sednuva eden 4i4ica 50-60 god. vadi vodka od jakna, prvo mene me nudi, a posle pie :) Retko se naogjaa trezni lugje... Od 2 dena sto se vozevme u metro, samo 2 pati sedev megju trezni lugje. Prviot pat bese koa sedev megju zoko i Stefanos_M, a vtoriot pat koa sedev do eden najubav rusin.... :toe:
Ama samata stanica e fenomenalna. Kao da si u muzej ( pa gleate na sliki4kive, nali :poss: )... Ina4e voznjata po eskalatorot do dole trae to4no 6 minuti, i ako nekoj ide u metroto, bolje obavezno da si plati karta, poso na vlezot ima edna mashinka, i ako nemash karta, moze da te kastrira :pos2:

NaTaLi напиша:
Da, sme se vozele u metro :poss: Sum se vozela vo Atinskoto i vo Moskovskoto, ali poso u anketava go nema Atinskoto, a Moskovskoto i onaka e bolje, si glasav za nego :)
Ina4e u Moskovskoto metro lugjeto se mnogu druzeljubivi. Na pr. si sedam ja i do mene sednuva eden 4i4ica 50-60 god. vadi vodka od jakna, prvo mene me nudi, a posle pie :) Retko se naogjaa trezni lugje... Od 2 dena sto se vozevme u metro, samo 2 pati sedev megju trezni lugje. Prviot pat bese koa sedev megju zoko i Stefanos_M, a vtoriot pat koa sedev do eden najubav rusin.... :toe:
Ama samata stanica e fenomenalna. Kao da si u muzej ( pa gleate na sliki4kive, nali :poss: )... Ina4e voznjata po eskalatorot do dole trae to4no 6 minuti, i ako nekoj ide u metroto, bolje obavezno da si plati karta, poso na vlezot ima edna mashinka, i ako nemash karta, moze da te kastrira :pos2:

haha, nema veze. Plus u metroto, so vidov edna rusinka, lele lele glava boleshe :) Plava, visoka, ubava, ubava i ubava... :wub:

Stefanos_M напиша:
haha, nema veze. Plus u metroto, so vidov edna rusinka, lele lele glava boleshe :) Plava, visoka, ubava, ubava i ubava... :wub:

:oftopic: Yeah... I samo sto vleze, eden nepoznat sto sedese do nea, i stavi raka pod suknja (da ne napomenuvam deka de4koto bese pijan :)) ali aj nema veze... Ionaka temava e za metroto a ne za lugjeto sto se vozat u nego :kajg:

Абе добро, ама ти не примети она ми фрлаше некој погледчиња, не дека ја не :) Плис тој не и беше дечко, само до неја седеше. Ама признај дека беше многу убава? И немој само да речер дека била к*рва, зашоо сите убави жени, викаш дека се :)
Россија ја тибја лјубју :**********

Pak :oftopic: Znam deka ne i bese de4ko, ubavo rekov vo prethodniot post deka bese nepoznat de4ko sto sednal do nea. E i ako dozvoluva da ja pipkaat nepoznati u metro, kako da ne kazam deka e k**va :star: A sto ti prakjala pogledi, bravo, se gordeam so tebe :tapp: , samo veruj deka ne si bil edinstveniot na kogo mu prakjala pogledi toj den. Za ubavina ne zboram, poso sekoj si ima svoj vkus i za vkusovi ne treba da se raspravame, a i + za mene na ovoj svet ne postoi nisto ponevazno od nadvoresnata (ne)ubavina...(jes da toj rusinot u metroto li4ese na angel simnat od neboto :pos: se zezam afkors :) )
P.S. Ne vikam za site ubavi zeni deka se ku*vi :)
P.P.S. Znam deka za dzabe go pisuvam postov, poso i onaka admin ke go brisat :)
P.P.P.S Sea vidov deka ova mi e 200 post :)

NaTaLi напиша:
Pak :oftopic: Znam deka ne i bese de4ko, ubavo rekov vo prethodniot post deka bese nepoznat de4ko sto sednal do nea. E i ako dozvoluva da ja pipkaat nepoznati u metro, kako da ne kazam deka e k**va :star: A sto ti prakjala pogledi, bravo, se gordeam so tebe :tapp: , samo veruj deka ne si bil edinstveniot na kogo mu prakjala pogledi toj den. Za ubavina ne zboram, poso sekoj si ima svoj vkus i za vkusovi ne treba da se raspravame, a i + za mene na ovoj svet ne postoi nisto ponevazno od nadvoresnata (ne)ubavina...(jes da toj rusinot u metroto li4ese na angel simnat od neboto :pos: se zezam afkors :) )
P.S. Ne vikam za site ubavi zeni deka se ku*vi :)
P.P.S. Znam deka za dzabe go pisuvam postov, poso i onaka admin ke go brisat :)
P.P.P.S Sea vidov deka ova mi e 200 post :)

Aj aj... `` i bogovite molchat pred vistinata`` :) sho sakash kazi devojkata beshe grom :nenene:

Stefanos_M напиша:
Aj aj... `` i bogovite molchat pred vistinata`` :) sho sakash kazi devojkata beshe grom :nenene:

:oftopic: po stoti pat na temava.
E ok de ako ti bila ubava... Sekoj ima svoj vkus.... Samo ne me teraj davikam deka i mene mi bila ubava :) Lele cela konverzacija razvrzavme za nea :pos2: Aj nema veze....
Pozdrav do site od Gr4ka :3:

NaTaLi напиша:
:oftopic: po stoti pat na temava.
E ok de ako ti bila ubava... Sekoj ima svoj vkus.... Samo ne me teraj davikam deka i mene mi bila ubava :) Lele cela konverzacija razvrzavme za nea :pos2: Aj nema veze....
Pozdrav do site od Gr4ka :3:

Па да, ја пропаднав темава со девојката. Поздрав до грчка. П.С еден месец не сум пишал на кајгана :) па затоа сега го гледам постов...

Јас ќе чекам кај нас да направат метро па таму ќе се возам за прв пат (ако некад направат такво нешто овие нашиве)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom