Металика во Софија

• Креатор на темата Креатор на темата The Macedon
  • Време на започнување Време на започнување
3.300 денари за Металика, со се превоз, виза и карта. Организирано све.

Ех да дојдат у скопје..

аа закон што ке идат во Софија, едвај чекам да дојде тој ден да идам пошо металика ептен ги обозавам, мислам дека се едни од најдобрите метал бендови. а за тоа дека во последно време не ги бива не знам тоа. сеа да, Џејмс го има загубено оној глас што го имаше али тоа заради годините и заради пијанчењата кои ги праеше на секој концерт пред да отиде на рехалибитација

Господе,ако постоиш,те моооолим прочитај ми го постов...Металика ми се еден од најомилените бендови и нормално мене желба ми е да ги видим еднаш у животов.И за мене да ми се оствари таа желба треба татко ми да рече да,таке да,те мооолим Господе да замешаш прсти и да ме пушти да идем :se_ molam :pos:

ENTER SANDMAN ! :D:D:D ! btw eftino e... za takvi legendi... na Iron Maiden bese 3000 ramno pamtam... a belgrad bese

Баш преска си се консултирав со едно другарче и као околу 50евричиња било.. така да ме набцка за одење... и јас онака попалена мислам дека уште утре би пошла

Хахах Fallen angel, верувај си ти дека Металика се моментално најпопуларниот бенд на светот, и дека и во Зимбабве би продале цел концерт за ден-два.

Милице... јас тебе те сметав за познавач на работите...

Чисто едно мало потсетување.
Организаторот, пред секој концерт, дали по одредена квота на карти кај сите свои препродавачи (меѓу нив и Литиум рек.). Продажбата мислам дека е веќе почната. Во Литиум имаат 3 или 4 групи на карти со различни цени ако добро памтам според тоа што го видов на плакатот во излог.
Мими, зошто веруваш во се што ќе прочиташ на форум?!
Ај марш после факултет во ГТЦ и прашај си фино лепо.
Евентуално пиши што си дознала таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom