Металци, слушате се или имате омилен правец?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Да се самоцитирам:
Слушам Melodic Death, Black, Thrash, Heavy, Gothic ...
Претходниот мој пост на оваа тема е прилично стар (Јануари 2007) и сакам да се корегирам. :)
Значи: најмногу слушам: Heavy, Death и Thrash. Gothic и Black не слушам повеќе.

Обично слушам тоа што ми се бендисува од металот но највеќе ми се бендисува Heavy и Thrash

Да се самоцитирам:

Претходниот мој пост на оваа тема е прилично стар (Јануари 2007) и сакам да се корегирам. :)
Значи: најмногу слушам: Heavy, Death и Thrash. Gothic и Black не слушам повеќе.

Прилично си напреднал :smir:

Ја отсекогаш највеќе сум сакал Death метал,ама како шо веќе кажав се е прашање на периоди....
Има периоди кога слушам исклучиво Death, периоди кога слушам Grindcore, потоа Death/Black итн. ама сакам и понекогаш да се опуштам со Doom и Gothic...

Јас највеќе слушам alternative, heavy i thrash metal

Па јас искрено си слушам се што ми допаѓа од металот а најповеќе heavy и thrash.

јас слусам метал и YO ROCK овие ... понекогаш во друштво некој др песни ... !!!! то је то но повеке МЕТАЛ (nu-metal)

јас слусам метал и YO ROCK овие ... понекогаш во друштво некој др песни ... !!!! то је то но повеке МЕТАЛ (nu-metal)

Добро бе Корн, аман веќе по втор пат ли треба да ти нагласам за воа YO ROCK...стварно глупо звучи и иритира....

Yu Rock, Yu Rock Yu Rock,

Еве ти трипати напишано, да се надеваме дека ќе научиш шо уствари слушаш....:tapp:

Добро бе Корн, аман веќе по втор пат ли треба да ти нагласам за воа YO ROCK...стварно глупо звучи и иритира....

Yu Rock, Yu Rock Yu Rock,

Еве ти трипати напишано, да се надеваме дека ќе научиш шо уствари слушаш....:tapp:

:pos2: :pos2: :pos2: И јас се изнервирав, ама ајде.

Ќе се научи батето, може некогаш.

Абе Roswell ништо лично ама тотално се сложуем со Гижо да не беше старата гарда ништо од Death, Black, Gothic, Doom и слични правци. Ај доста беше offtopic. Сеа у врска со темава метал у последно време не слушам у толкави количине како порано ама ипак слушам. Поштуем heavy највише после слушам и thrash понекоаш а и нешто power си пуштам али ипак heavy metal rules!! \hm/

Абе Roswell ништо лично ама тотално се сложуем со Гижо да не беше старата гарда ништо од Death, Black, Gothic, Doom и слични правци. Ај доста беше offtopic. Сеа у врска со темава метал у последно време не слушам у толкави количине како порано ама ипак слушам. Поштуем heavy највише после слушам и thrash понекоаш а и нешто power си пуштам али ипак heavy metal rules!! \hm/

Не чешај ја работата од позади, гледаш дека таа дискусија беше пред извесно време.

jas slusam se od metalot no imam poveke omileni pravci t.e pravci koj sto mozes da se voocis mnogu raboti kako death metal,progressive doom death,symphonian black,doom metal i se razbira gothick

Не чешај ја работата од позади, гледаш дека таа дискусија беше пред извесно време.
У право си Roswell, моја грешка не приметив дека е одамна водена таа дискусија дефинитивно треба некоја околна оптика да посетим :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom