- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 0
Појќе не се вика “сељак“ туку самостоен земјоделски произведувач
Hahahhahhaha, zakonce!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појќе не се вика “сељак“ туку самостоен земјоделски произведувач
Kaj emo mi se sviga samo stilot, samo sakav da kazam deka moze da postoi toj stil i bez ubivanja. A inaku ok e za vkusovite, ama sekako moze da se proceni koj ima dobar a koj los vkus, na primer nekoj so slusa turbo folk, so ustvari ne e muzika. E za toa da go slusas stvarno ne postoi bilo kakov "vkus"
а ако не е музика што уствари е турбофолкот ?
а ако не е музика што уствари е турбофолкот ?
Турбофолкот и исто како да ставиш звук од турпијање нокти, трактор при палење и линија на ЕКГ заедно.
Турбофолкот е кофа полна со срање.. барем тоа од моја гледана точка !
Кулминација на дебилизам и неинструментална музика, а пред се крајно глупи и бесмислени текстови со позната и репетитивна тематика.
Еве ти наједноставна дефиниција, шо уствари е турбофолкот.
Музика во никој случај не е.
Барем, не за мене.
повеќе личи на некоја death metal трака
музика ко музика пријателе , имам слушнато неколку траки и не ми се допаѓаат , меѓутоа немам ништо против тоа кој сака нека си слуша а и немам некоја потреба како некој постојано да понижувам и навредувам заради некого музиката што ја слуша.
Немаш потреба, а затоа цело време се слуша истиот муабет , немиени , гнасни, наркомани ова она, значи тие шо слушаат турбо гнасотија се геј сите така да разграничиме? И неможеш во никој случај да споредиш метал/рок со турбофолк шабанарија со секс кукли со силикони, затоа видете слушнете, и слушајте малку повеќе нека ви се исчисти умот малку да добиете нешто квалитено што ќе ве опрај малу , не после вакви стереотипи и теми глупи.
Стереотип да за турбофолкери и испотени пијани жени и мажи во кафани на маса качени тоа е стереотип.
...зад добар коњ секогаш се крева прашина
Ништо лично, ама ова е само утеха за хронично неуспешни луѓе.