- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 0
Hahahhahhaha, zakonce!Појќе не се вика “сељак“ туку самостоен земјоделски произведувач
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Hahahhahhaha, zakonce!Појќе не се вика “сељак“ туку самостоен земјоделски произведувач
а ако не е музика што уствари е турбофолкот ?Kaj emo mi se sviga samo stilot, samo sakav da kazam deka moze da postoi toj stil i bez ubivanja. A inaku ok e za vkusovite, ama sekako moze da se proceni koj ima dobar a koj los vkus, na primer nekoj so slusa turbo folk, so ustvari ne e muzika. E za toa da go slusas stvarno ne postoi bilo kakov "vkus"
Кулминација на дебилизам и неинструментална музика, а пред се крајно глупи и бесмислени текстови со позната и репетитивна тематика.а ако не е музика што уствари е турбофолкот ?
Турбофолкот е кофа полна со срањеа ако не е музика што уствари е турбофолкот ?
повеќе личи на некоја death metal тракаТурбофолкот и исто како да ставиш звук од турпијање нокти, трактор при палење и линија на ЕКГ заедно.
Турбофолкот е кофа полна со срање.. барем тоа од моја гледана точка !
мислев на рационален а не одговор од исфрустрирана/искомлексирана гледна точка.Кулминација на дебилизам и неинструментална музика, а пред се крајно глупи и бесмислени текстови со позната и репетитивна тематика.
Еве ти наједноставна дефиниција, шо уствари е турбофолкот.
Музика во никој случај не е.
Барем, не за мене.
повеќе личи на некоја death metal трака
музика ко музика пријателе , имам слушнато неколку траки и не ми се допаѓаат , меѓутоа немам ништо против тоа кој сака нека си слуша а и немам некоја потреба како некој постојано да понижувам и навредувам заради некого музиката што ја слуша.
повеќе слушам како народњаците се сељаци, неписмени и ограничени.Немаш потреба, а затоа цело време се слуша истиот муабет , немиени , гнасни, наркомани ова она, значи тие шо слушаат турбо гнасотија се геј сите така да разграничиме? И неможеш во никој случај да споредиш метал/рок со турбофолк шабанарија со секс кукли со силикони, затоа видете слушнете, и слушајте малку повеќе нека ви се исчисти умот малку да добиете нешто квалитено што ќе ве опрај малу , не после вакви стереотипи и теми глупи.
Стереотип да за турбофолкери и испотени пијани жени и мажи во кафани на маса качени тоа е стереотип.
Ништо лично, ама ова е само утеха за хронично неуспешни луѓе....зад добар коњ секогаш се крева прашина
апсолутно нема ништо лично се однесуваше тоа на стереотипите поврзани со метал музикатаНишто лично, ама ова е само утеха за хронично неуспешни луѓе.