К
*Каталонец*
Гостин
Најискрено....мразам металци , начинот на кој се облекуваат па со ланци синџири што не имаат на нив итн...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најискрено....мразам металци , начинот на кој се облекуваат па со ланци синџири што не имаат на нив итн...
Јбг.. Мода тераат сега сите....Незнам што е форава.. Одам у парк сите што до вчера шетаа миничи и штикли..оп.. преку ноќ металки станале.
Во Јбт отидов да видам што нови фаци има.. Цела прва - сите нови фаци емо, даркери и металци.
Корчагин - исто
Што се дешава? Дали сите што до вчера беа *крем де ла крем еурокрем* станаа металци??? Металот нов тренд?
Или неможат да ја најдат границата помеѓу емо и метал?![]()
Па добро тоа е мојот став не го сваќајте премногу лично![]()
не би требало да е темава во мода?
И зошто по ѓаволите правите филозофии дали некој слушал или не метал кога темата е што им текна на младите тинејџери да тераат мода на облекување како металци или емовци?
Само колку за илустрација, минатата зима (октомври) едден другар ми беше на гости во гермнија, и девојката му нарачал нешто да и купи, и бевме на кратко да видиме нешто женски блузички и верувале или не над 60 посто од понуденото беше со некои црни, бели, розе и други нежно женски провокативни бои ама сите беа со шарки со костурчиња. И јас ова неможев да го сватам, ама тоа беше тоа едноставно имаше некој мода на такви метал мотиви измешани со некои класични женски тонови.
И шо заклучивме од предходните постови на другите страни ?
Дека носењето на долга коса значи дека си металец и тоа е терање мода :uvo:
Јас можам да слушам Турбо Фолк ( пример де ), а да си носам долга коса. Што има тоа врска, јас си бирам каква фризура ќе си имам, нели :wink: