Теодор006
Научник
Не го бидна, арен е, ама сепак истрошени се. Последниот добар албум беше The Final Frontier, Брус го држеше гласот уште. Не им требаат уште албуми, доста им беа.ја счушнавте бе од Мејден новава, шо мислите ќе го биде албумот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го бидна, арен е, ама сепак истрошени се. Последниот добар албум беше The Final Frontier, Брус го држеше гласот уште. Не им требаат уште албуми, доста им беа.ја счушнавте бе од Мејден новава, шо мислите ќе го биде албумот ?
Океј е ама преслушај ја другата што ја објавија, The Threat Is Real таа е ептен боља
Ваше мислење за песнава?
Како бе чоек немаат допирна точка ? двете се на ист албум што не е излезен и тврдам дека The Threat Is Real е подобра, ама ипак ако тебе ти се свиѓа другата океј тогашЕ сега и ти шо зборуваш, The Threat Is Real нема допирна точка со Fatal Illusion, многу е подобра (според мојот вкус). Не велам дека Fatal Illusion лоша, само оваа другава ми е мноогу подобра...
А ја па што пишав погоре ?За стилот зборував и ако прочиташ подобро пишав дека The Threat Is Real e подобра.