Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
ја счушнавте бе од Мејден новава, шо мислите ќе го биде албумот ?
Не го бидна, арен е, ама сепак истрошени се. Последниот добар албум беше The Final Frontier, Брус го држеше гласот уште. Не им требаат уште албуми, доста им беа.

Е сега и ти шо зборуваш, The Threat Is Real нема допирна точка со Fatal Illusion, многу е подобра (според мојот вкус). Не велам дека Fatal Illusion лоша, само оваа другава ми е мноогу подобра...

Е сега и ти шо зборуваш, The Threat Is Real нема допирна точка со Fatal Illusion, многу е подобра (според мојот вкус). Не велам дека Fatal Illusion лоша, само оваа другава ми е мноогу подобра...
Како бе чоек немаат допирна точка ? двете се на ист албум што не е излезен и тврдам дека The Threat Is Real е подобра, ама ипак ако тебе ти се свиѓа другата океј тогаш

За стилот зборував и ако прочиташ подобро пишав дека The Threat Is Real e подобра.
А ја па што пишав погоре ?
И како очекуваш исти песни да објават коа треба со различност да се привлече публика за да го купи албумот

Значи вака, нема врска, не ни сакав дискусија да настани.
Не реков дека треба да се исти, само кажав дека стилот е скроз различен. Како да не е истиот бенд.

Azil 5 - Sestro Strasti

Ради дисторзијата и бојата на гитара. Макар шо и во друга категорија влегува. Како и да е супер песничка.

dio-and-lemmy-cheers-o.gif

Си слушав сега со кафето и си мислам која чест ја имав што ги гледав пред некој месец. За прв и последен пат. :(

Good evening. We are Motorhead, and we play Rock 'n' Roll!
R.I.P Lemmy...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom