R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lucky bastardЗагревензи за некој саат ќе го глеам ова отварање...

издувани се и они веќе. треба у пензија да одат.ја счушнавте бе од Мејден новава, шо мислите ќе го биде албумот ?
Гардиан ми се апсолутно океј. И до вокал и до техничка стегнатост. Стари волци од 80-тиPower Metal![]()
![]()
Ми текна да ги пуштам малку денеска иако одамна металот ми накурчил со се сите правци и поделби.Гардиан ми се апсолутно океј. И до вокал и до техничка стегнатост. Стари волци од 80-тиМи текна да ги пуштам малку денеска иако одамна металот ми накурчил со се сите правци и поделби.
Ок се Гардиан вокалот не е толку нападен како кај други power бендови. Тоа уствари највише ме нервира у power метал вокалот и тематиката на песните у глобала.
") 
Мирен фифти не опинајДа, вокалите им се агресивни и нападни, и за тематиката се сложувам, али п. металот како жанр е карактеристичен по добрите вокали. А мене ме прима пошо сакам вокал рејнџ. И општо, вокалот кај мене игра голема улога во тоа дали бендот ќе биде добар или не.
Бендот можи да е составен од врвни музичари на инструменти, али ако вокалот им е слаб... нече мочи.
(@Erich Zann - "Лелее тој вокали гледа")
![]()
Држење предавања за метал некош кафе ко че пијаме (макар шо забораени ми се бендовите). 
Мирен фифти не опинајДржење предавања за метал некош кафе ко че пијаме (макар шо забораени ми се бендовите).
Еве ти нешто и напрај си шутка сам со себе
Nuclear Assault - Sin