Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
ја счушнавте бе од Мејден новава, шо мислите ќе го биде албумот ?

Ај за арно за убоо, САБАТОН на 7ми декември у СкопјеScreenshot_1.png

Гардиан ми се апсолутно океј. И до вокал и до техничка стегнатост. Стари волци од 80-ти :) Ми текна да ги пуштам малку денеска иако одамна металот ми накурчил со се сите правци и поделби.

Гардиан ми се апсолутно океј. И до вокал и до техничка стегнатост. Стари волци од 80-ти :) Ми текна да ги пуштам малку денеска иако одамна металот ми накурчил со се сите правци и поделби.

Ок се Гардиан вокалот не е толку нападен како кај други power бендови. Тоа уствари највише ме нервира у power метал вокалот и тематиката на песните у глобала.

Ок се Гардиан вокалот не е толку нападен како кај други power бендови. Тоа уствари највише ме нервира у power метал вокалот и тематиката на песните у глобала.

Да, вокалите им се агресивни и нападни, и за тематиката се сложувам, али п. металот како жанр е карактеристичен по добрите вокали. А мене ме прима пошо сакам вокал рејнџ. И општо, вокалот кај мене игра голема улога во тоа дали бендот ќе биде добар или не.
Бендот можи да е составен од врвни музичари на инструменти, али ако вокалот им е слаб... нече мочи.

(@Erich Zann - "Лелее тој вокали гледа:facepalm:") :X3:

Да, вокалите им се агресивни и нападни, и за тематиката се сложувам, али п. металот како жанр е карактеристичен по добрите вокали. А мене ме прима пошо сакам вокал рејнџ. И општо, вокалот кај мене игра голема улога во тоа дали бендот ќе биде добар или не.
Бендот можи да е составен од врвни музичари на инструменти, али ако вокалот им е слаб... нече мочи.

(@Erich Zann - "Лелее тој вокали гледа:facepalm:") :X3:
Мирен фифти не опинај :D Држење предавања за метал некош кафе ко че пијаме (макар шо забораени ми се бендовите).

Еве ти нешто и напрај си шутка сам со себе :D
Nuclear Assault - Sin

Мирен фифти не опинај :D Држење предавања за метал некош кафе ко че пијаме (макар шо забораени ми се бендовите).

Еве ти нешто и напрај си шутка сам со себе :D
Nuclear Assault - Sin

Предавања, какви предавања, јас ли? Ма не бе брате!

Ни на крај памет не ми пајџа да држам предавања. Во секој коментар си кажувам мој личен став, а то шо некој не знај да се носи со него е друг муабет. :P

Башка то го знам членов, чоеко си се одбира и то е то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom