Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
^ Koнечно нешто ново и од нив да слушнеме,мн. добра песна.
Еве нешто и од мене.
Мelodic Death Metal!

Пред некој ден прв пат ги слушнав Queensryche, т.е. нивниот албум Operation Mindcrime. Неколку години сакав да го слушнам албумов, ама све од некои причини не можевм, па после заборавав на него. И конечно пред некој ден седнав и го ислушав. The Mission не знаев дали сум ја слушнал од негде претходно, или па некој кавер сум слушал, ама ми дојде многу познато. И посебно ми го направи ќејфот.

Што се однесува до вокалот, Geoff Tate, имав порано слушнато дека Michael Kiske звучел како него, па ете уште една причина што ме наведе да ги слушнам Queensryche. И што да слушнам... Kiske да ти бил плукнат Tate. Оваква сличност е немогуќа. :D Не знам дали Kiske го копирал Tate или ете така се погодило да имаат исти гласови, ама можам да кажам дека и двајцата се едни од најдобрите вокалисти што ги имам слушнато. :)

Оти бе никој не го постирал бе :)?

Мене старите ми се подобри, вокалов то ме напнува, али сепак за поздрав е да продолжат да создаваат музика.

Оти бе никој не го постирал бе :)?

Мене старите ми се подобри, вокалов то ме напнува, али сепак за поздрав е да продолжат да создаваат музика.

Сам си замина Никола, ако продолжуваа мораа со друг вокал. :)
Одлични се, мене ми се во топ 3 омилени од кај нас. Башка сега и басистов ми е од бенд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom