Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:

Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:
Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.

Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.
Баш минатата вечер со "мавање глава" на метал музика косата ми се исуши за 5-10 минути иако не ми е кратка косата :)

Задолжителна (never before heard) доза Iron Maiden - втор дел!!! :)

Очекувајте ја третата деновиве... ;)

Некој може ли да ми каже некои хеви метал или рок места - клубови, бар или пабови во Скопје?

Ха-ха-ха-ха ! Добар одговор(y)
Иначе често имаш свирки во места ко Хавана во Центар и Хавана кај Градски Парк,порано имаше Кастро на железничка сега не знам дали работи.
Локални бендови свират обично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom