Towelie
теХАЦЕ
Cyki,не сери има 200 пати подобри од нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.Meтел музика, толку многу ја слушам што дури и во албумот на полуматуранти пишаше дека го обожавам. Има многу метал бендови од кои има и некои што не ми се допаѓаат ама некои стварно се одлични. Патем кога ќе се истуширајте не ја сушете косата и пуштете некоја метал песна со брз ритам да и буквално кажано мавајте глава по ритамот и ќе забележите дека многу брзо косата се суши :lol:
Баш минатата вечер со "мавање глава" на метал музика косата ми се исуши за 5-10 минути иако не ми е кратка косатаВентилирај ја косата, врти ја главата во круг, уште побрзо се суши косата на овој начин. Само внимавај да не испаднеш од кадарот и да ја лупнеш главата од тврд предмет. Многу непријатно искуство.
Ха-ха-ха-ха ! Добар одговорПарк.
Иначе често имаш свирки во места ко Хавана во Центар и Хавана кај Градски Парк,порано имаше Кастро на железничка сега не знам дали работи.Ха-ха-ха-ха ! Добар одговор![]()