Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Пошто не гледам тема за хардкор, имате поздрав од најдобриот хардкор бенд икад!

:music3:

Страшно добар бубњар...
Се сложвам брате ;) позз за песнава и Biohazard ма да Madball и Hatebread според мене се подобри

Имаше тема за хардкор на форумов колку што се сеќавам, уште тоа ни фали овде. :pos:

Пазете го украинецов, се изживува врз клавијатурите:

Еве уште две песни од Exotist. Enjoy! :)

Goblen

The Circle

знам дека сите ја знаете Само ми беше мерак да ја сатавам
Enthrallment<3

Бонус Трак

Второто е повеке хардкор панк :)

My Favorite :music3:

Овој ми е мене омилен - Тапнарот на Porcupine Tree... Каков грувер... па дури и со брзи дупли владее!

Sonic Mayhem - King of game music :helou:

Jaooooooooooooooooo

Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....:)

Зошто мислите дека Metallica заврши во 1991 ????
Што е грешката во One и St.Anger??
Бидете и вие музичари па после почнете да зборете секој сака да биде побогат,пославен...ма нема шо да се зборе доволно е да се гледа филмот Rock Star ;)

Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....
icon_smile.gif

Бидете и вие музичари па после почнете да зборете секој сака да биде побогат,пославен...ма нема шо да се зборе доволно е да се гледа филмот Rock Star ;)
Pa posle 91va za mene barem nemaat dobar album:):):)One e od And Justice for all a toa znam e pred 91va:):) A St.Anger e sranje nevideno:):):):).A za toa pobogat poslaven za mene nema vrska koj si se snasol da zaraboti zarabotil i cef go boli koj so misli.Spored mene ne mozes da recis ne cini nekoj deka samo zarabotil i stanal mnogu slaven dokolku seuste go pravi i sviri toa so go saka,a ne toa so mu go nalaga izdavackata kuka:):):).Pr.John Petrucii e poln pari ama bil i ke bidi vistinski maestro za gitara i eden od najkreativnite i najtehnicki potkovani gitaristi.Sporedbite treba da se pravat na toa koj e pokvaliteten muzicki a ne koj ima poveke pari.Pa od druga strana i ovaj problem se provlekuva so godini nafurani mali decinja so stavot abe ne gi slusam pr Obscura ne se na nivo na Metallica poso nemaaat tolku pari a i ne se slavni kako niv:):):):).Ama toa e sekoj go slusa toa sto go saka ili slusa nesto posto site go sakaat bez da navlezi podlaboko vo eden muzicki stil:):)

вчера дадов перална стара на цигани.
ми дадоа 200 денари за неа, ќе дадоа повеќе да имаше и електромотор внатре, велат и кило бакар има во моторо.....

Не се исплаќа бе металот ко ќе размислиш.... 200 денари а одвај ја кренавме и спуштивме по скали...

Уфффффффффффф.....ги прочитав сите 282 страни и дознав нешто....:)

Metallica се медиокритети.Не се лоши али не се ни awesome.Толку треба да се каже за металика.Секој втор Скопски бенд свири Metallica-like.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom