LordDragonII
Dr.Strangelove
\m/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еакулација пред ерекција, кажи а?:smir:
Одамна нешто немам Gr00ve слушнато:smir:
Не сиИ ја слушам Nightwish
Иначе Nightwish се комерцијала?
Фејкер сум?
Песната ми го стопи лицето. Искрено немам грув метал многу слушено и ова сега што го слушав беше просветлување.
Не сиА Nightwish оти се по познати од просечни метал бендови не значи дека се комерцијала. За мене комерцијала се песни што на МTV и на Антена 5 ѓи пуштаат по 50 пати денeвно кога се "хитови", песни за широките(глупи) народни маси...
Да измислиме ко нив а викаш комерцијала се металика ?Никогаш не биле ниту ќе се комерцијала.
Металика баш и не се андерграунд... :pos2:
Пер и Дрим Театар, Канибал Корпс и што ти знам више, не се многу далеку во популарност за разлика од Металика али квалитети до крај се![]()
Времето на Металика помина многу одамна...мртви се..
Абе Dream Theater и Cannibal Corpse се прилично популарни во нивниот жанр, ама далеку се од Metallica. Еден куп луѓе дури мислат дека Metallica е жанр во музиката, што не е случај со останатите 2 бенда.![]()
Нешто од мене
![]()
Faceless Melat se pred sebesyOpus i THE FACELESS!!! PREDOBAR BEND SE FACELESS, precist, tocen - ODLICEN gitarist Michael Keene, a i tapanarot slabo mava opasni 32ki i blastovi xDindeed!