Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Еакулација пред ерекција, кажи а?:smir:

Одамна нешто немам Gr00ve слушнато:smir:

Песната ми го стопи лицето. Искрено немам грув метал многу слушено и ова сега што го слушав беше просветлување.

И ја слушам Nightwish:pipi:
Иначе Nightwish се комерцијала?
Фејкер сум?
Не си :) А Nightwish оти се по познати од просечни метал бендови не значи дека се комерцијала. За мене комерцијала се песни што на МTV и на Антена 5 ѓи пуштаат по 50 пати денeвно кога се "хитови", песни за широките(глупи) народни маси...

Песната ми го стопи лицето. Искрено немам грув метал многу слушено и ова сега што го слушав беше просветлување.

Мене овој заедно со LOG ми се чини најсветол бенд од Груверите:smir: Хед бенг, Хед бенг !!! \m/

Не си :) А Nightwish оти се по познати од просечни метал бендови не значи дека се комерцијала. За мене комерцијала се песни што на МTV и на Антена 5 ѓи пуштаат по 50 пати денeвно кога се "хитови", песни за широките(глупи) народни маси...

Најтвиш умреа пред некое време, се сеќаваш ?:toe:

Иначе пошто сум неш мн ебачки расположен.Гриди е ама има место и за него тука :)

Металика баш и не се андерграунд... :pos2:

Пер и Дрим Театар, Канибал Корпс и што ти знам више, не се многу далеку во популарност за разлика од Металика али квалитети до крај се :)

Времето на Металика помина многу одамна...мртви се..

Пер и Дрим Театар, Канибал Корпс и што ти знам више, не се многу далеку во популарност за разлика од Металика али квалитети до крај се :)

Времето на Металика помина многу одамна...мртви се..

Абе Dream Theater и Cannibal Corpse се прилично популарни во нивниот жанр, ама далеку се од Metallica. Еден куп луѓе дури мислат дека Metallica е жанр во музиката, што не е случај со останатите 2 бенда. :pos:

Абе Dream Theater и Cannibal Corpse се прилично популарни во нивниот жанр, ама далеку се од Metallica. Еден куп луѓе дури мислат дека Metallica е жанр во музиката, што не е случај со останатите 2 бенда. :pos:

хахаха, да, а иначе не сакаше толку буквално да бидем сватен.. ;)

syOpus i THE FACELESS!!! PREDOBAR BEND SE FACELESS, precist, tocen - ODLICEN gitarist Michael Keene, a i tapanarot slabo mava opasni 32ki i blastovi xD :cuc::cuc: indeed!
Faceless Melat se pred sebe :).Majstori se definitivno respect za postot:)

Абе урда е ова со формулава, има мн појаки ;)

Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom