Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Пер, кога нема што....да земам дрон дум да пуштам да земете да ме измавате одма...

ПС - Кој оди петокот во Хавана ? Ми избега друштвото :))

Пер, кога нема што....да земам дрон дум да пуштам да земете да ме измавате одма...

ПС - Кој оди петокот во Хавана ? Ми избега друштвото :))

Хехехе демек... пушти бе дрон дум кој ќе те измава?(освен ако пред тоа ми имаш купено пиво :) )

У Хавана? Одиме! Ќе се договориме во Среда!

Хехехе демек... пушти бе дрон дум кој ќе те измава?(освен ако пред тоа ми имаш купено пиво :) )

У Хавана? Одиме! Ќе се договориме во Среда!

Јеа, иначе некаде 7/8 е...така да рачунај 2 саата пред тоа да се загрееме :)

abe edno prasanje ne moes ko coek da odgovoris u koja planina si rastel be zenskati da ti dae na 37 maj na tebe

да не мислиш случајно на Белград, дека за таму знам, и знам дека ќе бидат 23 јуни - втор ден на сонисфер фестивалот?

pa zatoa i prasuev ali ako idat do beograd moe i do skopje da dojdat bar se nadam deka ce idat i navaka daleko e beograd be

pa zatoa i prasuev ali ako idat do beograd moe i do skopje da dojdat bar se nadam deka ce idat i navaka daleko e beograd be
Далеку е ама Белград има услови а Скопје за жал нема :cry: Тоа е тажната вистина. Треба да створиме услови за било кој бенд да дојде во Македонија. Многу малку метал/рок бендови имаат гостувано во Македонија ради оваа причина.:toe:

Далеку е ама Белград има услови а Скопје за жал нема :cry: Тоа е тажната вистина. Треба да створиме услови за било кој бенд да дојде во Македонија. Многу малку метал/рок бендови имаат гостувано во Македонија ради оваа причина.:toe:

tacno nikoj ne ide kaj nas osim kad ostarat pa ispaga da se nadamo metalika recimo deka ce doat kaj nas pred da umrat koa ce ostarat skroz a za beograd stvarno be ne se isplati pa kade ce spie coek tamu hoteli para teshka koshta toa ali stvar e so ne e na cena kaj nas rok i metal nego losha muzika e sea i u beograd e na cena losha muzika i u bugarija i u grcka ali ima ljudi koi slusat i jaka muzika pa kaj niv idat a kaj nas samo pred umiracka koa im se tresat ruki i nemat vise sila da peat pa pustat kasetofon i samo otvarat usta demek peat i narodov nas ura dojdoe oni i tuka i placaj karta za da cues kasetofon a moes i doma istoto e sea so ce i vidis u zivo peacite edino toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom