DeathControlmk
Will are?
ново од Slipknot
Edit: Не било ново, само почетокот е нов. :baeh:
Pa ne gi sakame bas tuka ovie... I toj so go prael videoto e nepismeno 6 godisno amerikance, ko ostanatite nivni fanovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ново од Slipknot
Edit: Не било ново, само почетокот е нов. :baeh:
Pa ne gi sakame bas tuka ovie... I toj so go prael videoto e nepismeno 6 godisno amerikance, ko ostanatite nivni fanovi
Стварно? Значи и јас има 6 години...
Их бре метаљции брееее!!!
Не ги сакаме тука, и тоа е факт)
Пер, кога нема што....да земам дрон дум да пуштам да земете да ме измавате одма...
ПС - Кој оди петокот во Хавана ? Ми избега друштвото)
Хехехе демек... пушти бе дрон дум кој ќе те измава?(освен ако пред тоа ми имаш купено пиво)
У Хавана? Одиме! Ќе се договориме во Среда!
koa ce idat ramstajn u skopje?
а ќе идат воопшто???![]()
pa neli imase na tema za ramstajn ce idele u skopje u skoro vreme beramstaaaaaaajn
na 37-mi maj
да не мислиш случајно на Белград, дека за таму знам, и знам дека ќе бидат 23 јуни - втор ден на сонисфер фестивалот?
Далеку е ама Белград има услови а Скопје за жал немаpa zatoa i prasuev ali ako idat do beograd moe i do skopje da dojdat bar se nadam deka ce idat i navaka daleko e beograd be
Далеку е ама Белград има услови а Скопје за жал немаТоа е тажната вистина. Треба да створиме услови за било кој бенд да дојде во Македонија. Многу малку метал/рок бендови имаат гостувано во Македонија ради оваа причина.
![]()
Никојпат xDkoa ce idat ramstajn u skopje?