Г
Господ
Гостин
Само старите искусни металци ги знаат овие факти и трикови на освојување:star:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Car!!!JAs bi sakal da zapoznaam takva devojkaNote:Ако женската не се пали на ова туку на shred и tech death бендови откачи ја пошо таа не е права металка него музички geek а такви не ти требаат:smir:
Малце ти се 84 бендови, јас знам повеќе.
Шала, малку важно кој колку бендови познава - нема рангирање на металците ко во армијата што им се чиновите.
btw, таа листата ме потсеќа со бендови на мојата плејлиста пред 4-5 години (со исклучок на емовците шо ги имаш напишано).
Car!!!JAs bi sakal da zapoznaam takva devojka.Pa ke ja viknam doma i ke i sviram shredovi duri racete ne mi popadnat
.E toa e metalka so vkus za muzika
![]()
Нема врска тоа почетник или не,секој шо слуша метал затоа шо ја поштува музиката е kewlИ тоа што викаш... само сакав да кажам дека не сум почетник, тоа ми беше целта![]()
Ali na kraj sepak ke i smaci od jam sessii i togas odime na sex sesii kolku jam tolku seksДа,али кога ќе и спомнеш секс ќе го добиеш одговорот...абе ај уште една jamm сесија:helou:
Абе батали колку бендови знаеш...и 5 да знаеш,слушај.
Со тек на време ќе откриваш нови.
Се знае другарчиња,музика се слуша за себе не за момите.
Ако сакаш да импресионираш мома,облечи крем-style однеси ја у парк насамо со кинеската акустична од 3000 денари и свиркај и баладичи и познати рок песни.
5 песни за освајање се
Stairway to heaven~Led Zeppelin
Sweet child of mine~Guns n Roses
Smoke on the water~Deep Purple
Nothing else matters~Metallica
Number of the beast~Iron Maiden
Со оваа плејлиста ја имаш секоја металка у парк.
Note:Ако женската не се пали на ова туку на shred и tech death бендови откачи ја пошо таа не е права металка него музички geek а такви не ти требаат:smir:
Note2:Ако ги знае Rusty Cooley,Greg Howe и Al Di Meola откачи ја пошо е музички geek!
Мене лично, God Dethroned ми се некако премногу досадни - едвај чекав да досвират ко свиреа лани.
Инаку, не одиме ние по собиранки - не ни се доволно underground.
.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ако е РУЖНА како НЕДЕЛА НАВЕЧЕР ќе и засвириш sweet child of mine, ќе те отера на едно далечно место влажно, топло место од каде што си излегол:helou:
Pa ne sum sretnal dosega nekoaj so vkus kako mojot@Loomis Пер не ме зезај многу ЧУПИЊА кај нас слушаат вакви работи
Посебно тие ружните така да ако и го отсвириш ова си го јадел стапот...:pusk:
Пер ја ќе си зеам мало појачалце на батерии само со клин и едно мало процесорче исто на батерии.
Ќе ја однесам у некоја шумичка у градски парк у Скопје.
Ќе ја седнам на една кеса ја на друга а за појачалото ќе носам фротирка убава пошо јебига пари сум давал.
И укључуем и почињам со Technical Difficulties да ја загреам и кога више ќе биде доволно запалена идеме на Dark Matter и тоаш она ќе се вазбуди и ќе ми даде!
Нели?
Абе само хроматски влечи намалени квинти на прва и втора жица во тремоло пикинг...кога ќе падне во несвест, бирај што како, те не мора да ја убедиш да ти даде...:smir: