Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Клавијатурата вришти. Вокалот не сакам да го коментирам... ама солото е врвот!!! Не знаев дали да се смеам или да плачам кога го слушав тоа. :tapp:
верувај се смееф xD
исто олдскул дет метал

Абе и мене би беше смешно, ама истовремено и криво ми беше што ја уништиле песната :toe:

Тоа е веќе злоупотреба на музичките инструменти. :pos:

А Hail of Bullets се лом. Баш ме изненадија минатата година, пошто голем скептик сум за Old School звуците и не ми се веруваше дека ќе се појави нов бенд што ќе успее да склопи квалитетен Old School Death Metal албум.

МЕТАЛ ФОР ЛАЈЈФФФ

и што со вакви постови без врска,нај?што се постигнува?демек,дискусија?НЕ!

Симнав други 2 албума од Harvey Milk.Кој е за добар стонер рок/ноис рок,експериментална музика,нека си навали..highly reccomenden! =)и новиот албум им е супер,мислам последниот.

Оуу јеаа, сеа ќе си ослободам 50ина GB во компјутеров чим се само тие 3 бенда закон. :vozbud:

А да игнорираме вакви постови а?:helou:...остај го нема да се разбереш како и да е,само може темава да се уништи..

Инаку кој ќе отвори тима за концерто на први?? Јас мислам ок е 10 дена порано а?

А да игнорираме вакви постови а?:helou:...остај го нема да се разбереш како и да е,само може темава да се уништи..

Инаку кој ќе отвори тима за концерто на први?? Јас мислам ок е 10 дена порано а?

ДА! :D Леле местото е УРНЕБЕС али не е огромно 250 души дали ке собере... :S Или, дај организатори телнете самтинг! :helou:

@DeathControlmk: да, местото не е големо, арно ама не верувам дека ни треба поголемо, поучен од искуството од минатите концерти... искрено не се сеќавам на странски бенд да ималo над 120 луѓе (ако грешам нека ме поправи некој).

Решив да не отварам тема како протест поради навредливите коментари по приватни пораки (а некои дури и ми го знаат и мејлот) заради плакатот: сатанист, комуњар, зошто немало сонце од вергина на плакатот, сум бил соросоид, холанѓаните биле непријатели на македонија ние сме соработувале, вмро ќе ги „сотре“ сите ко мене кои слушале таква музика, "god dethroned" било против господ...

Што се случува со државава и со младинава?

Ако има некој желба нека отвори тема, иако не гледам поента. Јас ионака немам намера да го губам времето тука.

ДА! :D Леле местото е УРНЕБЕС али не е огромно 250 души дали ке собере... :S Или, дај организатори телнете самтинг! :helou:

Ooo како ќе не собери сите.... :S, што ако сме над 250 души (тоа гарант ќе се случи)?

Ooo како ќе не собери сите.... :S, што ако сме над 250 души (тоа гарант ќе се случи)?

Не бре...кај ќе ти дојдат Аврил Лавињ момци и Грин Деј девојки на ваков концерт....замисли кој тука слуша блекенд дет,брутали и слично??? Та и тие што слушаат а се по однастрана чисто сумњам дека ќе дојдат...

Не бре...кај ќе ти дојдат Аврил Лавињ момци и Грин Деј девојки на ваков концерт....замисли кој тука слуша блекенд дет,брутали и слично??? Та и тие што слушаат а се по однастрана чисто сумњам дека ќе дојдат...
Па многу им е 600 денари. :(
Ама јебига , ќе се дава :) . Сите идат за God Dethroned ,ја идам за Fleshgod Apocalypse . Ако не се лажам на оваа тура Fleshgod идат со Maurio (бубњарот на Hour of Penance ) :vozbud:

600 денари е и евтино кога се работи за вакви бендови, а воедно и доволно скапо за да се филтрираат оние кои одат на свирки чисто за да бидат видени или па за смуваат некој/некоја.

На 1 ќе има народ вистина што поштува метал и што слуша квалитетни бендови а не е ни скапо оти веќе ова домашниве бендови неможам да ги гледам па камо ли да ги слушам и се исплаќа еднаш да сменам(и така еднаш или двапати годишно има вакви свирки).

600 денари е и евтино кога се работи за вакви бендови, а воедно и доволно скапо за да се филтрираат оние кои одат на свирки чисто за да бидат видени или па за смуваат некој/некоја.

Човек ни такви нема више...

@Ксетров ... И такви луѓе има??? Јаооо господе... немам коментар... ств :S:S
Иначе, новата песна од БЕНДОТ!

заради плакатот: сатанист, комуњар, зошто немало сонце од вергина на плакатот, сум бил соросоид, холанѓаните биле непријатели на македонија ние сме соработувале, вмро ќе ги „сотре“ сите ко мене кои слушале таква музика, "god dethroned" било против господ...

Aјдееее....

Шо од ова видеово бе....некрофагист на камера снимано, освен тапанот нишо не се слуша...шо у празно се радувате само...тек коа ќе излезе албумот ќе биде весело!

Aјдееее....

Шо од ова видеово бе....некрофагист на камера снимано, освен тапанот нишо не се слуша...шо у празно се радувате само...тек коа ќе излезе албумот ќе биде весело!
Јес само тапанот али сепак ново од некрофагист се чека со душа =] а и не е толку лоша снимката, шат пат се слуша а интересно звучи ...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom