Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
За интересно...интересно е, ама немаш поима јас како чекам пишан текст да видиш шо пее Мухамед и убава чиста снимка како на Epitaph од нив.

За интересно...интересно е, ама немаш поима јас како чекам пишан текст да видиш шо пее Мухамед и убава чиста снимка како на Epitaph од нив.
Е сеа јеби га че почакамо за квалитет xD

Јес само тапанот али сепак ново од некрофагист се чека со душа =] а и не е толку лоша снимката, шат пат се слуша а интересно звучи ...:helou:

дефинитивно најочекуван албум.....многу добра годинава до сега со албуми :vozbud:

Ја чекам нешто ново од Crowbar годинава ама тешко :(

Aјдееее....

Шо од ова видеово бе....некрофагист на камера снимано, освен тапанот нишо не се слуша...шо у празно се радувате само...тек коа ќе излезе албумот ќе биде весело!

So slusalki ubavo se slusa, onaka edno 10 pati ja islusav. Ne e losa, imalo i bolje ali imas pravo moz dur da se snimi u studio moze i da se smeni i tako dalje... :D

Некрофагист и Најал се најочекувани албуми во 2009-та година. :star:
А Dying Fetus кај ти се? :)
И тие треба да издадат албум до крајот на оваа 2009та година.

Олллл исто и јас :vozbud:последниот беше во 2005.Треба веќе нов :tv:

Незнаев дека некој друг од форумов слуша Crowbar ( ваљда слушаш и Eyehategod, Corrosion of Conformity, Down... ) :)) Поздрав!

Agalloch ,Anathema и Porcupine Tree треба да избацат нови албуми. тоа се мојте скромни очекувања за оваа година.. до сеа се извадија добри албуми. новите албуми на Drudkh,Obscura, Gorod, се одлични ..

Дарк Транкуилити имаат некој лимитет едишн 2009 звани Yesterworlds, а и Инсомниум треба да пуштат албум оваа есен...едвај ги чекам...:smir:

Hospital of Death се закон не знам дали некој ги има слушнато имаат албум од 2008 и е ептен јак се надевам на нов.

А некој да не го најде/слушна новиот на Obituary? излезе на 15ти Септември

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom