DeathControlmk
Will are?
YO
braat mi sve svigjaat sum cul ama ne gi znam... FALA!
braat mi sve svigjaat sum cul ama ne gi znam... FALA!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se prasuvam smao dali pokraj black metalot death metalot os skrimovi itn nekoj slusaj simfonicen metal najbolje e samo steta nikoj od bendovive kaj ans ne naprail do sea neshto slicno na epica ili nightwish sramota....![]()
Siniac Се феноменален бенд што не верувам дека такво нешто ќе и се пофтори на македонијаМакедонски добри бендови нема???
Слушај
Чуј ги вокалите, ке видиш има оперско пеење мислам Зоран пее, бтв... кога луѓе знаат и оперско пеење, и СЕ што сакаш, што мислиш зашто одбрале "дерење"? Nightwish и тако даље се согласувам со ArhangelOFDeath
Тоа што слушаат Гимназијалците Nightwish, Dragonforce, Epica, Metallica и Trivium... Е зошто тие се комерцијала, и да си extreme им е тренди.:pusk:
Ивинете горе за Dragonforce требаше да стаам Nintendoforce...:kesa: Извинете.
Еве една одлична песна...поздрав до сите металци со песнава и сите што поштуваат метал и што не тресат глупости на кајгана......:pos2::pos2::pos2:...
п.с ова за глупостиве се мисли на темата на слипкнот...
Уф силува мајки бендот ! Совршенствоhttp://epitaphxi.blogspot.com/2009/03/disdained.html добра свирка наскоро.....
Уф силува мајки бендот ! Совршенство
Незнам зашто многу ми се допаѓаат![]()
Уф силува мајки бендот ! Совршенство
Незнам зашто многу ми се допаѓаат![]()