R
Reve0ke
Гостин
Новиот албум на absu е добар слушнете го ако го немате слушнато.
А и овие не се лоши:
А и овие не се лоши:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е оваја сестра ми од сабајле со енсиферум ме отече xDБенд кој во последно време ме фасцинира со својата музика е Ensiferum. Многу доследни на својот стил. енергични и интресни. Последниот албум им е издаден во 2007. не знам дали подготвуваат нешто ново ... Не можам да издвојам ни еден од албумите сите се совршени според мене.
(Се надевам некој ден ќе научам фински - секси е јазикот )
Decapitated - Бараат нов Line UpWaclaw "Vogg" Kieltyka, гитаристот на Decapitated објави коментар за поставата на бендот:![]()
"Јас размислував за тоа дека веќе долго време и е стварно тешка одлука за мене. Но јас одлучив да продолжам со овој бенд и да го зачувам Decapitated жив. Јас знам дека нема да биде истото повеќе, но јас сакам да пробам и сум сигурен дека тапанерот Witold "Vitek" Kiełtyka и вокалистот Adrian "Covan" Kowanek ќе ме подржат и ќе бидеме среќни за тоа.
Значи јас сакам да кажам дека ако некој од тапанерите и вокалистите чуствуваат дека тие можат да го продолжат она што Witek и Covan го направија и да ја дадат цела енергија и сила и да живееме некое време со бендот, контактирајте ме......
Штета голема е за бендов...:nesvest:
омг... зар је могуче :nesvest: ... страва група се!! ај амин и за уште еден закон бенд... ццц
Затоа некако не ми е логично она што е напишано гледам никако не се совпаѓа една реченица со другаАко добро го прочитате текстот, колку и да е мизерно преведен (трејдмарк Мина Џуниор, сега Аладин), Вог кажува дека решил да продолжи со бендот и покрај загубите а не дека бендот се распаѓа. Мислам самата вест е дека се бараат бубњар и вокал (замена за Витек кој загина и Кован кој беше сериозно повреден).
И Аладин, Витек е мртов побогу, како може да користиш „ќе ме подржат“ за некој што не е меѓу живите...Јбг, буквално преведување без да се знае ништо за бендот си го прави своето.
Затоа некако не ми е логично она што е напишано гледам никако не се совпаѓа една реченица со друга