Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
еј а у сфари кој бендој сфиреа симфоник блек метал?
Cradle of filth,Morgul,Emperor,Einherjer,Nightfall,Vesperian Sorrow и др ме мрзи сега ама ти можеш овие да ги преслушаш ќе ти треба доста време и дооолго време ќе те држат на нога

Norther не се мелодик блек. Некој вид на melodic death се ѓоа Children of Bodom, музика со многу мелодии, кул рифои и лош вокал.

Бидејќи е клитовлажнаторски :pipi:

За накај работа денес се опуштав со Illdisposed (Burn me wicked албумот - нема нишо на јутјуб од овој албум), од причина што ич не напињаат, многу важно кај дет-от. Вокалот е топ. Ја подига слушливоста на бендот. Добра спојка од бенд, која многу личи на death 'n' roll на моменти (може ради вокалот).

btw добар death n' roll = Pakeni. Од нив па ич на јутјуб.

Таа турската песна ме потсети на еден многу квалитетет турски хеви метал бенд - Pentagram (Mezarkabul).
Се имам молено кај другари за да ми го преведат текстот и можам да кажам дека е извонреден, така да ако некој тука знае турски, може и да го преведе ако сака за сите да ја сфатат оваа песна.

Не само текстот брат овие и на музички план се феноменални

Norther не се мелодик блек. Некој вид на melodic death се ѓоа Children of Bodom, музика со многу мелодии, кул рифои и лош вокал.
Хехехех абе немојте со вакви антиНортет кампањи...
Сериозно не се нешто посебно,добри се,али се далеку од доволно добри

Таа турската песна ме потсети на еден многу квалитетет турски хеви метал бенд - Pentagram (Mezarkabul).
Се имам молено кај другари за да ми го преведат текстот и можам да кажам дека е извонреден, така да ако некој тука знае турски, може и да го преведе ако сака за сите да ја сфатат оваа песна.

Ијааа брат ова ме бендиса:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom