D
Daftie
Гостин
А што се, според тебе, Симфони Икс?Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што се, според тебе, Симфони Икс?Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.
Неможам да поднесам метал... Јас тоа не го сметам за музика...
другар, за вкусот ок, секој си има свој, ама не можеш ти да дефинираш некоја музика...бар дај аргументи зашто не се метал (и не некои у стил заради гитарите, бубњевите и сл.) кажи што не е метал кај нив. и да знаеш дека покрај black металот постојат и други што бајаги се разликуваат од него, што значи дека ако ти се траскаш на Immortal и Dimmu Borgir, не значи дека само тоа е метал.:smir:Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.
Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.
Ne mozam na DT da se isfuram kako so mozam na primer na Immortal.Velam,sekoj so svojata definicija i vkus.
Glup na nekoj doma kje mu kazes.Jas ne sum ti ni drugar pa da mi zboruvas taka.Nemam so da zboruvam vekje.Si go kazav svoeto.Па и мене не ми се дига на комшиката ко што ми се дига на Laura Angel и Simony Diamond, па тоа не значи дека не е јака фуфа! Глуп.
Pa nemale da te napravat tebe dokolku e taka.A za kurodrvenjto vo PM procitaj si.Не можам, не се глупи. И за другари не го користам тој збор. Го користам само за глупи луѓе кои кажуваат и прават глупи нешта.
Те знаеме тебе од друг форум каде што твоето куродрвење остана во перманентно сеќавање. Fuck you and fuck your onion opinion.