Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
вака читајки не ми се верува дека не сум постирала:nesvest:...имам кажи- речи се од метал па на кој му треба некоја песна од некој бенд бујрум:music3:

Доволно е само да знаеш методите и каде можеш да симнуваш, и воала ке си имаш шо сакаш, условно кажано хехе

затоа...со задоволство би ви го дал блогов lol

loadown.blogspot.com

еден обичен блог у миљоните што ги има за даунлоад, башка да пробуричкаш од страна по линковите ке ги најдеш и тие миљон.

добро...нешо од поновите

Tankard (иако се од 82ра)
Perzonal War
Elysium
Cancer
Vicious Crusade (со готик влијание, гооолемо)

ако не увек си ги имаш, и увек се подостапни старците Металика, Exodus, Megadeht, Testament, Anthrax, итн.

вака читајки не ми се верува дека не сум постирала:nesvest:...имам кажи- речи се од метал па на кој му треба некоја песна од некој бенд бујрум:music3:

па ако го имаш од quo vadis демото голема услуга ќе ми направеш тражам го веќе неколку месеци и неможам да го најдам едвај само 1 песна најдов од демото

baka
ne sum mn mn mn po metal ama ko ke gi slusam znacit dusava rajska gradina mi e
ne slusam se i sesto tuku samo nekoi grupi...
SOAD 3 dors down Apokaliptyca MEGADETH(ohooo gi obozavaaam) Slayer Exodus i helovin

baka
SOAD 3 dors down Apokaliptyca MEGADETH(ohooo gi obozavaaam) Slayer Exodus i helovin
Има потенцијал во тебе:wink:

baka

Поштувам Мегадет, Дејв Мустејн рулз :) Слејер се добри, а и Егзодус не се за оставање....има време и за нив :)

Exodus, Megadeth, и Metallica е големата треш тројка. Општо позната вистина :)

Дејв Мустејн највеќе го поштуем за The Call of Ktulu, Ride the Lightning и преработката на Am I evil.....тие три песни никогаш нема да му ги заборавам во Металика :)

Дејв Мустејн највеќе го поштуем за The Call of Ktulu, Ride the Lightning и преработката на Am I evil.....тие три песни никогаш нема да му ги заборавам во Металика :)

и Тhe Four Horsemen :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom