Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
MSV(support) напиша:
Металот сеа има друга димензија, сеа и токио хотел се металци, а истовремено и Канибал корпс:nesvest:

Obicno se nerviram mnogu na vakvi konstatacii... Ama stvarno, so tie tipci ni zaebancija nema be... Jadni tie...

p.s. Da ne dojde do zabuna, mislam na Tokyo Hotel... Tolku se bedni sto nemoze covek ni na zaebancija da gi svrsti u metal...

guitardemon666 напиша:
Не реков бе кралеви на хеви метал, реков не ни е то хеви метал, али ај. Нешо првите албуми беа треш ли срање беше то. А за соло викам , Ингви Малмштин, Џо Сатриани, Стив Веј, Џон Петручи... Ама и Хамет е добар...!

a si slusal li ti vinnie moore i jason baker,cacophony,judas priest, pa da vidis so e hevi metal.boze sacuvaj metalika heavy metal toa e sve samo ne e heavy.trash nekoj ti e toa so od 1991 pa navaka ne e ni metal.1 4 albumi zakon RESPECT NAJVECI ali od 91 navamo toa e kantri a ne metal.

Metallica ја поштуев,но сега за нив мислам дека се дотраена,искомерцијализирана роба....Многу почнаа со лигави песни.
Добро знам дека мотото им е"if you don't evolve,die" но да се разбереме,ептен забегаа у тие MTV срања...

да потсетам по којзнае кој пат :) (на секоја страна по еднаш)

темава не е за металика туку за метал, некој си поиграл со насловот

Гижо напиша:
да потсетам по којзнае кој пат :) (на секоја страна по еднаш)

темава не е за металика туку за метал, некој си поиграл со насловот

e де па ти...добро е вака со еден удар две теми и метал и металика нека се радува народот :)))

дајте бе спомнете некои нови бендови и некој други правци на металот, само за исти грешки се фаќате...

....а ја уште чекам некој фан на grind core да ми појасни некои стфари...

Goddess of Chaos напиша:
e де па ти...добро е вака со еден удар две теми и метал и металика нека се радува народот :)))

дајте бе спомнете некои нови бендови и некој други правци на металот, само за исти грешки се фаќате...

....а ја уште чекам некој фан на grind core да ми појасни некои стфари...

eve kao bivsh fan na grind/brutal death kazi so sakas da znaes?????

ja bi vi preporacal da slusate GOD EDTHRONED-Bloody Blasphemy-----album e

st. anger round my kneck!!!
he never dissrespect !!!
let my self go free!!!
is it me is i feel?
metallica rules!!!

abe ste slusale AND OCHEANS,IMMORTAL,MARDUK,LORD GORE,NECROPHAGIST,AUTHOPHAGIA,CARCASS,KATAKLYSM,OBITUARY,ANCHIENT,DAN SWANO,EDGE OF SANITY,AMORPHIS(samo tales from thousand lakes),KING DIAMOND,JUDAS PRIEST,DEATH(ova site slusale),NOCTURNUS,BOLT THROWER,MERCYFULL FATE,ORION,OBSIDIAN GATE,SKYFIRE,THYRANE,ON THORNS I LAY(za ljubiteli na death/doom)ALOGIA,STONE TO FLESH,ENSLAVED,OLD MAN'S CHILD,MOONSPELL,SUMMONING,THYRFING,EVENFALL,BAL-SAGOTH(battle magic narocito)LOST HORIZON,SIMARGAL,CATAMENIA,EDGUY,PESTILENCE,GRAVE WORM(ova rulz,black/doom),MEPHISTOPHALES,EMPEROR.eve vi kvalitetni muzicinja pa simnete diskografii i slusajte :) inace ova mi bea mene edni od poomileni bendovi koga slusav metal.

Pozdrav

само уште да кажеш кај може да се симнат!

ја имам еден сајт со торенти од металот, ама многу малку seeder-и има

Гижо напиша:
само уште да кажеш кај може да се симнат!

ја имам еден сајт со торенти од металот, ама многу малку seeder-и има

Метал-торентс?
Ако е тој, да стфарно, слабо има сидери...

не е тој, уствари ова е шпански форум, ама има на него подфорум за музика симнување од торенти

www.heavytorrents.org

ej izvini ali ja starno neznam od kaj da simnes ne slusam metal vise 2 godini i ne sum zel novi stvari od vremeto t.e. ne sum u tek so stvari.sve ova go iam na MP3 doma sobirano uste od......i plus miljarda drugi stvari.kao sto kazav sobirav i slusav metal underground muzika od 5 odd osnovno.pa ko ste metalci vie ne vi e problem da najdete po lugje taka bese porano.dodusa imase i cdteki mnogu ko influence i blowup i uste miljarda drugi ali sea e drug film.ej mislam deka eden drugar mi kaza deka siminjal od dc++ ili taka neso samo treba da znaes hubovi so metal!isto porano ako se sekjavate pred edno 5-7 godini siminjavme muzika od MIRC od kanal??????

ROBOCOP напиша:
eve kao bivsh fan na grind/brutal death kazi so sakas da znaes?????

ja bi vi preporacal da slusate GOD EDTHRONED-Bloody Blasphemy-----album e

Кажи ми некои подобри бендови, досеа иам чуено по нешто од Napalm Death & Exhumed и не ме бендисуе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom