Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Goddess of Chaos напиша:Part Of Me, Intolerance...
The_Grim напиша:Od koj album se...posto ne im gi znam bas iminjata na pesnite...ako gi znam site lirici napamet... :wink:
Гижо напиша:на 19 јануари Dark Tranquility заедно со Chimaira ке свират у Љубљана
Јас мислам дека тебе највеќе те импресионирал Simphony проеткот, според тоа што го напиша за металика.Металика се стварно ок банд, АЛИ...guitardemon666 напиша:Абе јас мислам дека Металика е едно од најбољите срања шо се десиле во музиката во послениов милениум... Такви сола, такви композиции, настап со симфониски оркестар, музика напишана од сите четворица, па и цел концерт симфониски напишан од тројца од групата... Леле мори мајко какви музичари. James Hetfield има ептем јак глас... Lars Ulrich тропа ко улафффф, па Kirk Hammett (ученик на Joe Satriani) е брз ко ураган на то гитарата, му нема мажиште... Тој е guitardemon, најбољи у светм, а батето свири металски најбрзи сола во костум со кравата... ЛУДО! И после Cliff Burton дури беше жив му немаше маж на бас. Па оние глаучите дојдоја, другите басисти после, кој ги еби... Епа сеа кажете шо мислите за Металика???
moTaro напиша:3. Кирк Хамет очигледно не научил доволно кај сатриани. Даааалеку е од како што ти викаш гитар демон и најбољи у свет. У скопје има бољи од него, тоа го гарантирам.
The_Grim напиша:aj ke vidam....posto ne mi se tuka vo delcevo mi se....koga ke si odam za NG....ako ne zaaboravam ke gi donesam....