Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Offtopic....gi staviv slikite od Downunder na forumot....vo noken zivot...tema downunder...vredi da se vidat... :wink:

aj ke vidam....posto ne mi se tuka vo delcevo mi se....koga ke si odam za NG....ako ne zaaboravam ke gi donesam....

денес строго пантера во винамп.. таков е денот веројатно.. поздраф со throes of rejection

на 19 јануари Dark Tranquility заедно со Chimaira ке свират у Љубљана

guitardemon666 напиша:
Абе јас мислам дека Металика е едно од најбољите срања шо се десиле во музиката во послениов милениум... Такви сола, такви композиции, настап со симфониски оркестар, музика напишана од сите четворица, па и цел концерт симфониски напишан од тројца од групата... Леле мори мајко какви музичари. James Hetfield има ептем јак глас... Lars Ulrich тропа ко улафффф, па Kirk Hammett (ученик на Joe Satriani) е брз ко ураган на то гитарата, му нема мажиште... Тој е guitardemon, најбољи у светм, а батето свири металски најбрзи сола во костум со кравата... ЛУДО! И после Cliff Burton дури беше жив му немаше маж на бас. Па оние глаучите дојдоја, другите басисти после, кој ги еби... Епа сеа кажете шо мислите за Металика???
Јас мислам дека тебе највеќе те импресионирал Simphony проеткот, според тоа што го напиша за металика.Металика се стварно ок банд, АЛИ...

1. Јамес е ок.
2. Ларс тропа сосема нормално, не е некој кузнае каков бубњар
3. Кирк Хамет очигледно не научил доволно кај сатриани. Даааалеку е од како што ти викаш гитар демон и најбољи у свет. У скопје има бољи од него, тоа го гарантирам.
4. Клиф беше ок, ама Џејмс Њустед е еден од најдобрите басисти што некогаш свиреле во металика!

Глобално, металика е ок бенд, али ти ги опиша ептен фановски членовите на бендот.

па асид ги споил сите, немаат смисла, ова е одмазда што не му го прифативме предлогот, сега некој да земе да прочита постарите постови ке се збуни ебате

moTaro напиша:
3. Кирк Хамет очигледно не научил доволно кај сатриани. Даааалеку е од како што ти викаш гитар демон и најбољи у свет. У скопје има бољи од него, тоа го гарантирам.

Знам бољи....
На 200 метри од мене живее...:wink:

The_Grim напиша:
aj ke vidam....posto ne mi se tuka vo delcevo mi se....koga ke si odam za NG....ako ne zaaboravam ke gi donesam....

Абе чекам ја песните ебате!
Ме мрзи да симињам и онака више си иам работа со купишта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom