Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
StormAngel напиша:
Мислам дека таа е песната. Не сум сигурен.
Него, фала ви за топиков. Ми дадовте идеја за даунлоадирање.

Заборавив да напоменам дека она што најмногу ми се допаѓа кај бендов се вокалите. Особено кај Крешинг араунд ју.

Само еден пее....
Гитаристот...:wink:

Mesaja напиша:
Само еден пее....
Гитаристот...:wink:
Без да навлегуваме у граматика.
Вокали не е баш погрешен термин, но ако е така, се извинувам, нот. :)

Goddess of Chaos напиша:
Је сакав да кажам дека го немав чуено до сега.
Значи ни на крај памет не ти беше да дојдеш и да ги слушаш кога свиреа во скопје лани????

Ццццц.....:ne_zboram Не дека е нешто катасрофално......ама треба да се подзамислиш.....:wink:

MSV напиша:
Значи ни на крај памет не ти беше да дојдеш и да ги слушаш кога свиреа во скопје лани????

Ццццц.....:ne_zboram Не дека е нешто катасрофално......ама треба да се подзамислиш.....:wink:

Ми беше на крај памет...
Додуша којзнае шо сум имала во главата тогаш :raz:
Ок еве се подзамислувам....Доста се 5 минути?

Goddess of Chaos напиша:
Не барај од мене да бидам сериозна вечерва :wink:
Жал ми е напраив недозволива грешка за љубител на металот.
Абе не дека е некоја голема грешка......
Ама стварно е штета да не ги видиш Machine Head и God Forbid во иста вечер.....
А да не зборам за тоа што можеше да го гледаш Флин на два метри до тебе како тотално спобудалува.....:icon_eek:

A be aj mislam zamislete sea slipknot odrzuvaat koncert na koj ne nosat maski...zarem ne bi bilo malku...CUDNO!!!..maskite im se nekoj nacin zastiten znak...i bez niv tie ne bi bile toa sto se..mislam ednistven bend se koj bese zapamten po koncertite so maski...nemojte da me svatite pogresno ne zboruvam loso za slipknot nitu za nivnata muzika...nego samo kritikuvam malce...se nadevam ke mi prostat :)

The_Grim напиша:
A be aj mislam zamislete sea slipknot odrzuvaat koncert na koj ne nosat maski...zarem ne bi bilo malku...CUDNO!!!..maskite im se nekoj nacin zastiten znak...i bez niv tie ne bi bile toa sto se..mislam ednistven bend se koj bese zapamten po koncertite so maski...nemojte da me svatite pogresno ne zboruvam loso za slipknot nitu za nivnata muzika...nego samo kritikuvam malce...se nadevam ke mi prostat :)

заштитен знак им се...без нив ќе ја изгубат смислата...:)
А би можеле да прават концерти и без маски...фацки се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom