Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ги слушав едно време и сфатив дека не се ништо посебно, башка многу се искомерцијализираа.

The_Grim напиша:
da...i posledniot album nekako mi izgledase kako neuspesen obid da si ja povratat starata slava...ali ispadna dosta komercijala....tolku e komercijala sto tece zeleno...:pos:...ali jebi ga...da se nadevame samo deka posle ovoj "ispad" nema da "ispadnat" od muzickata scena...

Епа те препуштам сам да се надеваш, ја ги баталив :)

Goddess of Chaos напиша:
Епа те препуштам сам да се надеваш, ја ги баталив :)

Tolku li lesno se otkazuvas??? c c c c c ... daj im sansa sigurno ke se podobrat so naredniot album (ako ima nareden :se_ molam)

The_Grim напиша:
Tolku li lesno se otkazuvas??? c c c c c ... daj im sansa sigurno ke se podobrat so naredniot album (ako ima nareden :se_ molam)

Не се откажувам лесно само од она што го сакам....
А ја пошто имам више мислење за нив и не е розово....
:)
Не верувам да се подобрат затоа шо стекнаа слава и со последниот албум
Им изгледа ок...

Steknaaa slava so posledniot album? ja ne mislam taka...mislam deka i nagolemite fenovi na Slipknot posle preslusuvanjeto na posledniot album se razocaraa....i se nadevaat samo na podobro pretstavuvanje od nivna strana vo naredniot album inace ke gi izgubat i tie fenovi so ostanaa..

The_Grim напиша:
Steknaaa slava so posledniot album? ja ne mislam taka...mislam deka i nagolemite fenovi na Slipknot posle preslusuvanjeto na posledniot album se razocaraa....i se nadevaat samo na podobro pretstavuvanje od nivna strana vo naredniot album inace ke gi izgubat i tie fenovi so ostanaa..

Епа реков И со последниот албум...си имаа они пред него стара поткрепена слава што сега се распаѓа.
А иначе зависи какви фанови.
Оние вистинските ги загубија ама на нивно место сега имаат фанови од тој тип шо ти опишував вчера....

Абе, закон се дечките.....
Бев попален по нив пред едно 2 месеца дур не дојдов во допир со Dream Theater и Pantera...

Machine Head

E, сега....
Machine Head ми се еден од најомилените бендови....
Последниот албум им е ЗАКОН!!!
Кој го нема, одма да си го симне....
Иначе, и предходните албуми им се така добри....
Machine Head се дефинитивно бенд кој мора да го слушнете....

Members:
- Robert Flynn - Vocals/Guitar
- Phil Demmel - Guitar
- Adam Duce - Bass
- Dave McClain - Drums

Official Website
http://www.machinehead1.com

Последен албум.....
Through The Ashes Of Empires

не ги сметам за некои посебни музичари, ама дефинитивно знаат да направат одлично шоу а башка metal hammer ги има прогласено за најдобар бенд во живо

Али најкрш е типот со кантата и палката....:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom