Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Еј дај пушти ги да ги видам.....
Ја само пејачот го иам видено без маска...

Одличен бенд....
Уште поодлични беа кога ги гледав на два метра од мене.....:cuc:

Музиката им е ФЕНОМЕНАЛНА!!!!
Флин го има најдобриот глас на планетава......Со распон од Канибал корпс до Тошо Проја.....:wink:

Еве една интересантна слика на Флин со Тривиум....

palo3wi.jpg

еве ги

Chris
01.jpg

chrisunmasked120kl.jpg

Corey
06.jpg

corey6a3bz.jpg

Craig- slikava e mnogu mala, nemam pogolema
57.jpg

craigunmasked016rj.gif

James Rooth
james21fx.jpg

james48zq.jpg

jim15.jpg

jimrootunmasked014rd.jpg

Joey Jordison
joey16.jpg

my.php

Mick
mick18.jpg

mickunmasked012re.jpg

mickunmasked029wd.jpg

Paul
paul09.jpg

paulunmasked029lr.jpg

Shawn
Shawn31.jpg

shawn1rh.jpg

Sid
Sid12.jpg

sidunmasked059er.gif

баш се фаци и без маски, посебно Шон :))))))) и Крег, метро и жилет, малецок е многу :)))

на вебот на слипкнот сретнав дека Машин Хед спаѓаат у њу Метал, наводно поради дефиницијава за Њу Метал

Mallcore
Tag (also incorrectly referred to as "NU Metal") given to post-grunge bands whose albums can be generally purchased at mall outlets, and has strong hardcore elements present on their music (ie. aggressive to clean vocals, lack of leads). Mallcore bands can also be spotted by their lyrical content which are marketed towards teenagers with subject matters ranging from suicide attempts, child abuse, to senseless angst. Good examples of mallcore groups are Korn, Linkin Park, Machine Head, and Drowning Pool.

Гижо напиша:
на вебот на слипкнот сретнав дека Машин Хед спаѓаат у њу Метал, наводно поради дефиницијава за Њу Метал

Mallcore
Tag (also incorrectly referred to as "NU Metal") given to post-grunge bands whose albums can be generally purchased at mall outlets, and has strong hardcore elements present on their music (ie. aggressive to clean vocals, lack of leads). Mallcore bands can also be spotted by their lyrical content which are marketed towards teenagers with subject matters ranging from suicide attempts, child abuse, to senseless angst. Good examples of mallcore groups are Korn, Linkin Park, Machine Head, and Drowning Pool.

Тооо на вебот на слипи....од малкор до машин хед....

Ја само Булдозер, Крешинг араунд ју и нешто со Ред дали појзон или што беше не ми текнуе, сум слушнал од нив.
Претходната година за малку не им отидов у концерт, и гадно се бев заебал ми кажаа другари и другарки.
Мене ми се океј бенд.

StormAngel напиша:
Ја само Булдозер, Крешинг араунд ју и нешто со Ред дали појзон или што беше не ми текнуе, сум слушнал од нив.

The burning red???

Mesaja напиша:
Мислам дека таа е песната. Не сум сигурен.
Него, фала ви за топиков. Ми дадовте идеја за даунлоадирање.

Заборавив да напоменам дека она што најмногу ми се допаѓа кај бендов се вокалите. Особено кај Крешинг араунд ју.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom