Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
МаРиНа`Ох напиша:
мухахха малце деее... да подбоцнам :)

шабан шаулич енд миле китич ар д бест!!

Nekoja nova metal grupa ili se lazam...???? :pos: :pos: :pos:

The_Grim напиша:
Бачко otvori si tema Rap vs. Metal....i tamu mozes da si iskazuvas svoite frustracii i i uste nerazvieni mentalni sposobnosti.....ja postuem rap backo....ja go postuem sekoj vid muzika....ama organski nemozam da gi podnesam Ќелепурџиците kako tebe sto мрчат za stilovite muzika....ako si slusas rap slusaj ako ne slusas metal ne gi navreduvaj drugite sto slusaat.....

Ууу.
Шо ќејф ќе ми напраи една таква тема...ќе се изнапцујам за цел живот.

Snoop Dogg напиша:
Kakov metal be c c c c??????vie ne ste zdravi gleajte go concertot UP IN SMOKE-go ima u videoteka king,Eminem , Snoop ,Dre,Xzibit,Ice Cube, .PA da vidite so e kocncert na Metalica ,publikata ko ke se seblecat goli da mi se javite ?????
А бе добар е и онај Up In Smoke концертот, ама не се ни во иста куќа тој концерт и концерт на металска група бре друже...btw, кај да ти се јавам за голите женски? Ти да знаеш шо пиротехника има на метал концерт, што огин и петарди и ласери има, колку џоинти се испушени братка, че станеш high само од воздухот наоколу тебе:icon_lol:

Metal rulz, Rap is secondary.

Гриннн лајјјтт.... гриииин лајт фор д волфии:)

Тенк ју Марина, and keep rocking and head-banging:)

не сте свесни која негативна енергија се ослободува додека слушаш метал, после си ко нов

Све металчишта на форумов еј....:kez::kez::kez::kez:

Mesaja напиша:
Све металчишта на форумов еј....:kez::kez::kez::kez:
покрај интересниве теми шо ги глеаф, една од најголемите причини шо се зачлениф се металчишчава шо ги има на куп (сосе мене нормално)

Јас сум Металца веќе 10 години:) Ветеран сум:P

Сега ќе барам билети за In Flames и Devil Friver па ако биде може ќе можам да внесам некој апарат и ќе клавам фотки:)

metallica e ona so koe pocnav da slusam metal i ne sakam da slusam losi zborovi za nea!sekako go pocituvam toa deka site imaat svoe pravo na mislenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom