Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
у еден ден два нови сингла на мк сцената Марас ја извадија нивната нова нумера Душосушци очопии, а Аeon Arcanum ставија песна на мајспејс шо треба да и се најде на албумо

Неам многу шо да кажам за овој стило свен дека е интересен стил на музика е ми се допаѓа и го слушам на често.

у еден ден два нови сингла на мк сцената Марас ја извадија нивната нова нумера Душосушци очопии, а Аeon Arcanum ставија песна на мајспејс шо треба да и се најде на албумо
Aeon Arcanum ме изненадија со новата песна, прилично добра е и стегната, а Maras не ми се по ќеф па не коментирам за нивниот Single.

Еxotist видов дека ќе свират на Пивофест на 17ти јас, а богами ако најде некој нешто од нив нека пише на ПП или нека стави тука. Уште Reve0ke коа ги стави на блогот ми се присака да ги чујам.

Абе некој го преслуша новиод албум од Dream Theater?

p.s it's kick ass
Eхеее...касниш 2/3 месеца мајке му! Што се не напраив и какви све снимки не најдов уште пред да излезе. Цел албум ми се свиѓа...од горе до доле. Единo Shattered Fortress не ми е по мерак, не знам зашо ама очекував нешто подобро као за крај...ептен многу ги користеле темите од претходните делови.

Имам слушнато дека постои една метал група чии членови не се гејови.
Дали некој знае нешто за тоа?

Eхеее...касниш 2/3 месеца мајке му! Што се не напраив и какви све снимки не најдов уште пред да излезе. Цел албум ми се свиѓа...од горе до доле. Единo Shattered Fortress не ми е по мерак, не знам зашо ама очекував нешто подобро као за крај...ептен многу ги користеле темите од претходните делови.
Сега најдов време да го слушнам затоа.

Еxotist видов дека ќе свират на Пивофест на 17ти јас, а богами ако најде некој нешто од нив нека пише на ПП или нека стави тука. Уште Reve0ke коа ги стави на блогот ми се присака да ги чујам.
Ме потсети да правам муабет со Лазе нивниот гитарист да го прашам дали има некоја снимка.

Да се потсетиме на почетоците на металот, на Дуран Дуран, дуетот Каџа и Гугу, Ким Вајлд, Принц, Аха...
На времето по диската трештеше метал само тогаш го викавме забавна музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom