Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Трешери симињајте новиот од Мегадет.Значително е подобар од предходниот.Го отепав од слушање

Трешери симињајте новиот од Мегадет.Значително е подобар од предходниот.Го отепав од слушање
Новиов од Megadeth е лудило! Најстегнат нивни албум, ever.
Metallica можат само да им :pusk:...

Новиов од Megadeth е лудило! Најстегнат нивни албум, ever.
Metallica можат само да им :pusk:...

Сигурно боље него "A tout le monde" периодот. Тогаш ми се некако лигави и мекуши. Сеа некако појако делуваат. Одлично.

Дизмембер се лудило....ептен ми праат кеф дисторзиите посебно на последниот албум....олд скул до коски :vozbud:

Дисмембер ебат матер исто како што и Карниџ ебешеа, а кога го симнав и јас помислив дека е некој албум од раните 90ти, потоа видов дека им е нов -_-, те од 2008ма....

Дисмембер ебат матер исто како што и Карниџ ебешеа, а кога го симнав и јас помислив дека е некој албум од раните 90ти, потоа видов дека им е нов -_-, те од 2008ма....

јас кога го симнував...исто така помислив пошто албумот е насловен како нивното име :vozbud:...ама гитарите се нешто нај нај. И на концерт иста боја и многу се моќни во живо.

Abe kako da najdam neso od Exotist... koa im bev na svirka mi svrsi... Zamalce ke go pogodev gitaristot ali u posleden moment uspeav da se pomestam... Ljudi pomozite!!!

Abe kako da najdam neso od Exotist... koa im bev na svirka mi svrsi... Zamalce ke go pogodev gitaristot ali u posleden moment uspeav da se pomestam... Ljudi pomozite!!!
Баш би сакал да ги гледам во живо. Летово ко свиреа во Охрид, немав можност да ги гледам, иако многу ме заинтригира тоа Neoclassical Death Metal. Барав myspace, ова-она, ама ништо ќе да нема од бендов.

Па се збореше дека можно е да се појават на 19ти во Хавана на свирка ама уште немам точна информација. Ке прашам денес и ке ви кажам за по сигурно. Иначе тоа Neo Classical Death Metal е тотална утка во превод. Типците ако ги класифицирам би ги ставил во инструментален треш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom