- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 4
Не се и сите рапери верници. Има многу рапери атеисти без врска е да се меша музика и религија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Христијански Метал си постои![]()
Не се сите металци атеисти/сатанисти...
Само споредете еден металец со рапер, металците носат избледени стари фармерки стари кожни јакни одат со автобус на работа ручаат хот дог и се мрсни во глаите од некапење додека раперите се во чисти бели алишта тежат од злато на нив живеат во големи скапи куќи и имаат купои лимозини спортски коли и мотори.
Само споредете еден металец со рапер, металците носат избледени стари фармерки стари кожни јакни одат со автобус на работа ручаат хот дог и се мрсни во глаите од некапење додека раперите се во чисти бели алишта тежат од злато на нив живеат во големи скапи куќи и имаат купои лимозини спортски коли и мотори.
Toa го прават само оние рапери што се комерцијала, 50 Цент, Снуп Дог, да не ги набројувам.
Гласав на темава за метал затоа што рап не слушам. Слушам рок, метал и техно. Но тоа е мој вкус. А гледам дека многумина имаат погрешна претстава и за раперите и за металците. Металците се неизбањати. Од каде па тоа сега? Глупаво е ептен, се знае само кој не се бања. Бездомниците, скитниците и една од мој клас.
Не се расправајте за глупости, и така двава стила на музика се подобри од турбофолк. Има и полошо![]()
браО, честитки брат. се прашувам кај се најде волку паметен.
не се сметај толку вреден да дискутираш за метал.
иди стај си златни зУби.
и тема у овој случај беше музиката. треба да каеш шо поише поштуеш, а не да се плукаме.
Човече нема граница за твојата моќност. :pos2:Реков веќе еднаш од странски метал поштујем Дуран Дуран и дуетот Каџа и Гугу, од бившите ЈУ простори од метал слушам Сребрена Крила и Мишо Ковач. Толку од метало од Рапо ми се бендисва оној ѓуптино на МТВ шо го дават со убаи невести околу него а тој со брадулче и в бунда, инаку јас најпојќе си слушам Синан Сакиќ, Шемса Суљаковиќ, Индира, Беба Селимовиќ, Драгана Мирковиќ, Малина, Марија, Маја (од странските народни) а од домашните групата Алтернатор, после Елена Велеска, Благица Павловска, Сејфедин... и други а исто така слушам и озбилна музика од Бетовен живиот албум ми е најубав.
Вред се убаво.Реков веќе еднаш од странски метал поштујем Дуран Дуран и дуетот Каџа и Гугу, од бившите ЈУ простори од метал слушам Сребрена Крила и Мишо Ковач. Толку од метало од Рапо ми се бендисва оној ѓуптино на МТВ шо го дават со убаи невести околу него а тој со брадулче и в бунда, инаку јас најпојќе си слушам Синан Сакиќ, Шемса Суљаковиќ, Индира, Беба Селимовиќ, Драгана Мирковиќ, Малина, Марија, Маја (од странските народни) а од домашните групата Алтернатор, после Елена Велеска, Благица Павловска, Сејфедин... и други а исто така слушам и озбилна музика од Бетовен живиот албум ми е најубав.