Metal Gear Rising: Revengeance

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
леле не мозам повеке да чекам, се исшутив да му се сневиде. ајде hideo кажвај ја приказната оти тое.

секое ново отварање да не речам се сменува формата на пс3.

4017245_999x707.jpg

уште малце ке го направат низ цела слика, јас не свакам, сакаат да кажат дека пс3 е подобар од пц или што?

Од IGN

Speaking on the Kojima Productions podcast last week, host Sean Eyestone confirmed the studio would not be reusing the same game engine from Metal Gear Solid 4, but instead creating an entire new one for Rising.

"We're redoing the engine from scratch, and it's going to look amazing," Eyestone said.

"It's going to be a big project like Metal Gear Solid 4. The entire team is serious about making it look as good as possible on every platform."

As if there was any doubt from us gamers. Metal Gear has always strived for graphical greatness. It will be interesting to see how the studio handles this major multiplatform release, though.

едвај чекам за приказната во играта.

Баш ми е мило што игри како MGS и Final Fantasy ќе има и на PC. Од друга страна ќе немам што да играм на PS3 кога ќе купам.

Леле, уште нема ништо ново за играта. Ама изгледа дека ќе чекаме до 2011.

Јас ги имам играно само MGS на PS(на времето) и таа со Рејден кај еден другар ја играв.Баш е добра играта.А ако биде само порт за PC оваа Rising ќе му бидам скар на коџима

Metal Gear Solid: Rising

Release Date: 24 September 2010
Availability: Pre-order now for delivery on 24 September 2010

Ерт ова од сендит е. Може да им се верува?

Metal Gear Solid: Rising

Release Date: 24 September 2010
Availability: Pre-order now for delivery on 24 September 2010

Ерт ова од сендит е. Може да им се верува?

Не, ГоВ3 ја имаа 26ти Март. Им пуштив и-мејл да ги прашам зошто 26ти кога секаде низ Британија е 19ти, ми вратија дека излегувала 26ти. После два дена сменаа на 19ти :). Така да не може да им се верува :).

Конечно да видиме нешто од играта

Шо им е проблемот на овие бе, за два месеци треба да биде пуштена у продажба а овие немаат никаков гемплеј објавено!!
ова првпут го глеам, некој година дена пред да ја издадат ги запознаваат играчите со играта, а овие ништо бе ! !
барем еден мочан универзален гемплеј да пуштеа од 10 мин. трејлерот и 10 сек. и толку!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom