Место кое ви оставило најголем впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Grace напиша:
Ingen problemen ragazza, jag vill :)

Go imas gledano Mandolinata na kapetan Corelli? Filmot e sniman vo Kefalonija. Prekrasni pejsazi, prekrasen film.
:) Filmot e super ama ostrovot ute poubaf e . Ako sakas sliki pisi pp ke iskopam nekoja :)

divine напиша:
Од тоа малку шетање до сега ... Полска ја обожавам!!! Ќе го издвојам Краков од неа и еве една слика од црквата во центарот која поради нејзината приказна како била изградена и нејзината убавина исто така, никогаш нема да ми се тргне од мисли:ne:

krakov.jpg

Дефинитивно некогаш повторно морам да одам таму ...:kajg:

п.с. Штета што неможам да најдам слики од внатрешноста од каде што е сликано ...

Не ми се верува дека има и друг човек на планетава кому омилен град му е Краков! :je:
Јас имам некои фотографии баш од делот каде што стоел фотографот на сликава, а имам и доста проспекти, книги за градот... Само посакај. :icon_lol: Браво за изборот!!!:aplauz:

Подрумон од гаги
и собата шо ја имавме белица
немам слики да ви ги покажам ама и не се баш за гледање

Najgolem vpecatok dosega kade sto sum bila mi ostavi Pariz a isto taka ne e los i Rim

Смоларските водопади

As stupid and overly used as it may sound....blargh....

До сега што сум бил по Европскливе градови некако Хамбург ми делува за нај онака град за живеење, нормално Скопје секогаш ќе остане на моето прво место.

Infra напиша:
Не ми се верува дека има и друг човек на планетава кому омилен град му е Краков! :je:
Јас имам некои фотографии баш од делот каде што стоел фотографот на сликава, а имам и доста проспекти, книги за градот... Само посакај. :icon_lol: Браво за изборот!!!:aplauz:

Посакувам!!! Инаку, и мене ми е мило што си најдов сродна душа во врска со градов ... мислев дека сум изрод што покрај многу други убавини од градови јас паѓам на овој ... праќај слики дека јас немам ни една во моја домашна колекција (останати по другари/ки:nerv: ), а на нет многу малку има и не се баш какви што треба ...:je:

Sum bil i vo Paris, London, Toronto... Ama kako Moskva ne sum videl grad, toa e neshto nepovtorlivo. (Kreml, Vasilija blazenov, GUM, Lomonosov, Borodino, Crveni ploshtad....) nesto ne povtorlivo. Koga bi biral
megu site gradovi na svetot. Bi ja odbral Moskva definitivno.

Вевчани...не дека беше најубав град кај што сум била, али ме изненади што толку чист и задржан град имаше у Македонија. Дефинитивно најголем впечаток.
А Њу Јорк ми остана у срце пошто ептен никад не запира тој град. Толку е голем и секоаш има некој на улица секогаш има што да се прави...ја такво темпо ептен сакам. И Мајами ради ноќниот живот, 3 милји дискотека до дискотека покрај плажата. Ако забележавте повеќе гледам по животот а не по култура :)

od nasava drzava najmnogu vpecatok mi ostaveno Mavrovo,osobeno na zima...izgleda ko prava zimska bajka
A od stranstvo toa se gradovite WUNSIEDEL i MARKTREDVIC se naogaat vo Germanija,neizmerno se cisti,mirni so prekrasni kuki i gradbi

Ома една плажа во на Охридско Езеро,целата е со бели камчиња.Таму е преубаво,тивко...мераци...

M@wEcK0 напиша:
Ома една плажа во на Охридско Езеро,целата е со бели камчиња.Таму е преубаво,тивко...мераци...
Тука си најправо...:) Охрид ис д бест и е лајк д рест. *според мене :)*

Париз, заради убавата атмосфера, заради Ајфеловата кула

Дубровник, Сплит и Котор. Најомилени градови на море.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom