ragazza
Adorable
- Член од
- 3 јуни 2005
- Мислења
- 2.870
- Поени од реакции
- 30
Grace напиша:Ingen problemen ragazza, jag vill
Go imas gledano Mandolinata na kapetan Corelli? Filmot e sniman vo Kefalonija. Prekrasni pejsazi, prekrasen film.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Grace напиша:Ingen problemen ragazza, jag vill
Go imas gledano Mandolinata na kapetan Corelli? Filmot e sniman vo Kefalonija. Prekrasni pejsazi, prekrasen film.
divine напиша:Од тоа малку шетање до сега ... Полска ја обожавам!!! Ќе го издвојам Краков од неа и еве една слика од црквата во центарот која поради нејзината приказна како била изградена и нејзината убавина исто така, никогаш нема да ми се тргне од мисли:ne:
![]()
Дефинитивно некогаш повторно морам да одам таму ...:kajg:
п.с. Штета што неможам да најдам слики од внатрешноста од каде што е сликано ...
Infra напиша:Не ми се верува дека има и друг човек на планетава кому омилен град му е Краков! :je:
Јас имам некои фотографии баш од делот каде што стоел фотографот на сликава, а имам и доста проспекти, книги за градот... Само посакај.Браво за изборот!!!
![]()
Тука си најправо...M@wEcK0 напиша:Ома една плажа во на Охридско Езеро,целата е со бели камчиња.Таму е преубаво,тивко...мераци...