Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му ја кажале на еден човек 20.000 илјади стави за 2ка,сигурност незнам :(
Лажиш. Премиер лига да наместат утакмица и да му ја кажат утакмицава на некој си 0 фактор во Македонија. Дај не дупи. Да ти кажат утакмица шо цел свет ја знај дека е редена и сегде е блокирана, ок. Ама оваа? Не.

jas sum navivac na aston villa i kontaktiram so fanovite od birmingam i vikat deka ke bide tesko se nadevaaa barem na bod, vikat deka ja oblozuvale 2.5+ golovi a deka se mesti nemale dojavi,toa e smesno napred villanci:nesum:

каде бе тотенхем што ти е тебе!Тотенхем има очаен старт на сезоната мора да победи пред домашните за да си го врати угледот!Подобро пиши ја кец!
Лажиш. Премиер лига да наместат утакмица и да му ја кажат утакмицава на некој си 0 фактор во Македонија. Дај не дупи. Да ти кажат утакмица шо цел свет ја знај дека е редена и сегде е блокирана, ок. Ама оваа? Не.

А и дечково убаво ти објаснуе во англија тешко се дознаваат а не па до македонија ке дојде па ти на форуми да го пишуваш!
+Џаро е во пензија:pos2:

Ејјјјјјј момци неви се чини дека избегавте малце од темава??????

Многу јадење бурек нечини,затоа уживајте резултатот ке си каже.

Друже сакаш верувај сакаш не ја немам фајде од утакмицата само пишав тука што ми кажаа.

Многу јадење бурек нечини,затоа уживајте резултатот ке си каже.

Друже сакаш верувај сакаш не ја немам фајде од утакмицата само пишав тука што ми кажаа.

0-2 :nesum: леле не ја пишавв:nesvest:

каде бе тотенхем што ти е тебе!Тотенхем има очаен старт на сезоната мора да победи пред домашните за да си го врати угледот!Подобро пиши ја кец!

А и дечково убаво ти објаснуе во англија тешко се дознаваат а не па до македонија ке дојде па ти на форуми да го пишуваш!
+Џаро е во пензија:pos2:

постои ли начин да си го голтнам постов!?
секоја чест Ајс добро си информиран!БРАВО и плус имаш зеленко од мене!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom