Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imam info deka vo nedela ima mestena utakmica so koef nad 15 a e posle 12 samo za da znam koja e treba da platam dosta pari pa taka ako nacuete nesto po forumi kladilni i slicno postirajte odma

во инсајдери имаме пролазност до сега 4 од 5, а нема квота под 2... една заеба и одма се вреѓа... Ако си изиграл се од форумот до сега ќе си бил во дебел плус... И ако не си доволно искусен во кладење, прашај за совет, а не брзај и немој други да укривуваш за твојата брзоплетост...

abe kakvi 4 od 5 kolku samo se iznapromasivte

Eve jas za denes sto slusav deka e namesteno Stromsgodset-Stabaek 2 ako sakate moze da probate

Fluminense-Botafogo 2 @ 2.1

Флуминезе игра со втора постава вечер

Па не ни реков дека е местена. Малку е очигледно дека е инсајдер штом ви давам инфо за утакмицава. Имате тема инсајдери? :helou:

а и ги почитувам правилата на темата:

- Давајте местени натпревари (или натпревари за кои сте слушнале нешто со објаснување, не мора изворот)

а и ги почитувам правилата на темата:

- Давајте местени натпревари (или натпревари за кои сте слушнале нешто со објаснување, не мора изворот)

da , gi pocituvas pravilata ..

Inaku ne e insajder , za ovaa se znae od cetvrtokot , em dvata tima delat ist stadion , koef paga za 2 itn...:helou:Ne e mestena..mo\da trebase da ja pises vo temata tipovi

da , gi pocituvas pravilata ..

Inaku ne e insajder , za ovaa se znae od cetvrtokot , em dvata tima delat ist stadion , koef paga za 2 itn...:helou:Ne e mestena..mo\da trebase da ja pises vo temata tipovi

Ај те молам објасни ми што е инсајдер, очигледно јас не знам а ти си The Best Tipser. И не значи дека сега сум дознал за ова

Мразам кога некој непотребно соли "памет". Пишав да помогнам на некој а не да се правам важен како некои други кои пишуваат во оваа тема само за да навредат некој а не и да остават некоја корисна информација. :toe:

Fluminense-Botafogo 2 @ 2.1

Флуминезе игра со втора постава вечер

Treba da ispadne ovaa 2 zaso Fluminense se cuva za vo sreda igra finale vo Copa Libertadores so LDU Quito a kako za informacija go izgubija prviot so 4-2 pa sea dali so vtor ili tret sostav ke igra neznam, mora da ispadne 2 !!!

vcera brazilsko se ispozaebaa 1-1 0-0 1-1 1-1 1-2/bezveze
dobro za toj so imal nekoj 1

Treba da ispadne ovaa 2 zaso Fluminense se cuva za vo sreda igra finale vo Copa Libertadores so LDU Quito a kako za informacija go izgubija prviot so 4-2 pa sea dali so vtor ili tret sostav ke igra neznam, mora da ispadne 2 !!!

Lele utepuvaneeeeeeee ccccc :tapp::tapp::tapp:

Дојави

Ајде типстери една ваква тема би ни годела. Ај ако знаете некоја дојава пишете. Еве од мене една за почеток.
no.gif
16:00Kongsvinger
-Honefoss1 (2.45)
Домаќините се во лоша серија од 5 порази по ред и се на претпоследното место со само 12 бода и 2 победи во 22 меча. Гостите се во горниот дел на табелата со 37 бода што ги сместува на четвртата позиција. За Конгсвингер се чини дека нема спас, но има теоретски шанси да го избегне местото што води во Норвешка 3 лига. Со денешниот противник Хонефос има добра традиција од 7 победи, 5 порази и 1 реми исход. На домаќините многу им е потребна победата и 3-те бода, додека Хонефос е за 6 бода оддалечен од третата екипа, а дури 11 бода од второпласираниот старт, така што има мали шанси за влез во Норвешката прва лига. Хонефос може и би требало да ги пушти 3-те бода на Конгсвингер, за спас на бродот кој тоне... играјте ја дојавата по своја желба и свој влог... може да помине, има добри шанси...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom