Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ја имав уплатено 2ка...10мин пред да почне ми ја кажаа 1 во 2, па дури и точен резултат 3-4. За среќа ниеден тип не ми дадоа да уплатам дека целосно беше блокирана.

Па би требало да искочи, заедно со Поли ехидо, Кордоба, Болоња и Никобинг но колку се местени незнам.
I samo tie jas sto gi cekav ne izlegoa:(..Alavez i Nikoping...Jas sum baksuzot ili ne znam vo sto e problemot:(

Ako ste zainteresirani za namesteni natprevari, tipovi, analizi i novosti... bujrum :)

www.get-bet.mkd.net

forumov e pusten pred 2 dena, pa ocekuvajte dobri tipovi, analizi i dojavi. Najvazno e da si pmagame megju sebe

Ja otvoriv stranata se registrirav!! a od koga ke pocne da ima tipovi, mesteni natprevari????

месетени натпревари не се разбираат лесно и ги нема толку многу колку шдругите мислат. Инаку форумот е пуштен од неделата и до сега има регистрирани 33 члена. Вие сте тие што треба да типувате да анализирате и да разменувате податоци, а фопрумот е таму за да ни помогне на сите да извлечеме пари од кладилниците. Секојдневно има типови од нас (од администрацијата). Поздрав

Ајде да затвориме некоја кладилница :pos2:

За денес има една дојава и 2-3 инсајдери. www.get-bet.mkd.net.
Ви треба само кратка регистрација за да го видите форумот (нормално- бесплатно)

da ti e..m novata strana TAPA 1000-ka poebav na arshus katastrofa!!!

Ма ни ми треба некоја страна ни ништо, само блогот на Ддиме!

:)

Последниве денови супер иде...денеска само Fylkir 1 ме падна, 1-0 / 1-1 / 2-1 / 2-2 / 2-3. :nesvest:

п.с Мило ке ми биде ако сум ти донел пари, последниве денови. :)

во инсајдери имаме пролазност до сега 4 од 5, а нема квота под 2... една заеба и одма се вреѓа... Ако си изиграл се од форумот до сега ќе си бил во дебел плус... И ако не си доволно искусен во кладење, прашај за совет, а не брзај и немој други да укривуваш за твојата брзоплетост...

во инсајдери имаме пролазност до сега 4 од 5, а нема квота под 2... една заеба и одма се вреѓа... Ако си изиграл се од форумот до сега ќе си бил во дебел плус... И ако не си доволно искусен во кладење, прашај за совет, а не брзај и немој други да укривуваш за твојата брзоплетост...

А оти на пример тие инсајдери не ги постираш тука, туку само си рекламираш форумот... :smir::smir:

А оти на пример тие инсајдери не ги постираш тука, туку само си рекламираш форумот... :smir::smir:

ако сака некој да ги види, слободно нека дојде. Не ми одговара мене да трчам по сите форуми и да пишувам инсајдери. Ако некој се интересира може слободно да се регистрира. Секој ден има типови, анализи... Не можам да ви испастирам се што се пишува таму.

ако сака некој да ги види, слободно нека дојде. Не ми одговара мене да трчам по сите форуми и да пишувам инсајдери. Ако некој се интересира може слободно да се регистрира. Секој ден има типови, анализи... Не можам да ви испастирам се што се пишува таму.
А место да пишуваш волкави постови, што не пишеш некој тип ???
Ако ти се пишува пишувај ако не пиши си на твојот форум немора да рекламираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom