Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еми се игра у недела треба да чекаме у петок да излезе билтено ќе га уплатете 2-1 сигурно ќе има голем коефициент и 7+ :),само да не га блокират оти уште сега кружат информации..

Минатиот викенд беше таа... 7+ и 5:2 конечен. :smir:

Едит: Моја грешка ако мислеше на таа македонската.

Лол, 11+ пиши ја. :) (интертото)

Во моцарт има македонски?

Ај уште кажете кладилница за Македонско првенство. Во Спорт Селектор даваат само конечен тип. Нема во Спорт Лајф, Моцарт, Депортиво, Корнер, Бетсити Балкан...
vo sport selektor ima sigurno makedonsko prvenstvo, a vo tetovo vo kladilnicata fifa ima makedonsko prvenstvo.

narednite dva natprevari na skendija so renova i so pobeda se namesteni za skendija - sigurni informacii.
slusnav deka pelister i napredok ke bide namestena ali ne znam so koj tip.
ako igraaat mladincite slobodno mozete da igrate i deka vardar ke izgubi so poveke golovi.
ne gi znam drugite utakmici koi se, koj ke vidam ke pisam.

a be sega gotovo sigurno pelister-napredok e mestena 2-1 i 7+?za da znam dal da ja redam za 500:)

Ај да не вртам по страниве. Да ми кажит некој, која утакмица, кога се играт и шо тип да пишам ?

Ај да не вртам по страниве. Да ми кажит некој, која утакмица, кога се играт и шо тип да пишам ?
Пелистер - Напредок! 4:3 конечен резултат, 7+, 2-1 (два у кец), 1:2 на полувреме, шо сакаш :):)
бдв.. Јас ќе ја стаам за 50 7+ и за 50 4:3 конечен!

Пелистер - Напредок! 4:3 конечен резултат, 7+, 2-1 (два у кец), 1:2 на полувреме, шо сакаш :):)
бдв.. Јас ќе ја стаам за 50 7+ и за 50 4:3 конечен!
Во Спорт селектор има конечен резултат?

Абе доста лажете, никаде неможе да се уплати 7+ / точен резултат / полувреме-крај.

Единствено што може е конечен ТИП!

Епа незнам, досега не сум уплаќал македонски, па ако може ќе ја стаам.. ако не здравје..

vo sr vo koja kladilnica ima mk liga.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom