Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас таа недела сум во добар ќар од кладилниците, па ќе ги играм само кажи ми која лига е таа Ксанти ?

Ќе ги уплатам двете за иладарче.:smir:
братче не ти препорачувам ного пари да ставаш на Ксанти ама сепак ти си знааш

братче не ти препорачувам ного пари да ставаш на Ксанти ама сепак ти си знааш

Брат, ќар сум 16.500 денари оваа недела па нема да осетам ако изгубам иладарче. Ама се предомислив ја ставив Гетафе 2, и Барселона 1 за 1500 ги уплатив, а добивката ми е 5520.:smir:

siguren li si za ovie utakmici :salut:

Абе друже ништо не е сигурно ако глеаш така...

Ксанти ја кажаа на форумов и објаснија зошто би требало да искочи....

Леванте-Хетафе(не е местена): Леванте е веќе испаднат од прва лига, играчите немаат земено плата 3 месеци и се закануваат дека нама да излезат да играат ако не им се исплатат парите до утр:toe:е 1 час пред утакмицата така да и да излезат на терен нема да имаат некоја желба за игра.....

Ја да имав ќар некојси 3000-4000 денари ќар предходниот викенд ќе ризикував 1000 денари....(ама ја да бев) за вас не знам ваша е одлуката ја само предлог дадов:toe: ...

Херенвен 2 .....7.5
Ксанти 2 ......8
Интер 2 .......1.55

За 40 ->3720
Вреди да се проба

Сите се за утре ?

Да сите се.
тај викенд дадех си парите, за тава уште саа пишах за утре па да не давам пари.

Ти изгледа за Барса си,во многу постови претходно неа ја ставаш
Како што јас сум за Манчестер и кога кикснуват баш тогаш ги пишам:pos2:

Едит:Затоа што Херенвен и Ксанти за местени ги сметаме, затоа тука напишав.

eee kazuvajte dali KSANTI e stvarno mestana ke stavam nogo pari KAZEJTE najobilno oti ke ima posledici :) finansiski

nema veze ..nemav vreme porano da pisham ....

Monak ..epten ja namestija ....mamata nivna ...so 3 igraci pomalce tepaa vs Nica

nema vrska...xanthi ne e mestena...toa se samo muabeti...zosto ke i e pobeda na hanthi koga se naogaat na sredina i ne i se potrebni bodovi.a na ergotelis i se potrebni za da ne ispadnat vo 2 liga... taka da ako e mestena bi trebalo da e 1...dovolno se informirav i ne planiram da ja pisam 2...srekno za tie sto ja uplatile 2:toe: ...mozebi srekata ke gi posluzi:salut:

dojavi:
Cham - Chiaso 2
Novara - Foggia 2

otidov da uplatam:helou:

Швајцарија 2 ама у струмица га нема у билтено:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom