Munze
Dr. Oetker
- Член од
- 21 јули 2020
- Мислења
- 203
- Поени од реакции
- 195
Ако некој оди на психијатрија си најверојатни ти и другите то верувате во големата лажна компанија НАСАДруже, за твое добро е најпаметно да ти закажам термин на психијатрија..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако некој оди на психијатрија си најверојатни ти и другите то верувате во големата лажна компанија НАСАДруже, за твое добро е најпаметно да ти закажам термин на психијатрија..
Што има заедничко помеѓу хомофобија, патриотизам, религиозност и теории на заговор па иста шема толку да тераат.Ако некој оди на психијатрија си најверојатни ти и другите то верувате во големата лажна компанија НАСА
Немој да се осеќаш навреден, не ми е целта тоа. Едноставно загрижен сум од вакви поими - "големата лажна компанија НАСА".Ако некој оди на психијатрија си најверојатни ти и другите то верувате во големата лажна компанија НАСА
Твое право е да веруваш или да не веруваш дека луѓето слетале на месечината. Но тоа не ти дава за право да ги навредуваш оние кои се со спротивно мислење.Ако некој оди на психијатрија си најверојатни ти и другите то верувате во големата лажна компанија НАСА
Демек имале план за 2024. Да не не излажат пак?
Оф топик: Ми се свиѓа сликата со Октавија што ја имашDrevnite mistici pokraj drugi mesta ja posetuvale i mesecinata, no ne fizicki, tuku so astralno patuvanje vo astralniot aspekt na mesecinata, vo paraleniot univerzum.

, има на Дискавери каналот...
WTF iz diz ... Nekoj frli nuklearka na Mesecinata ?!

Со оглед на големината на месечината и размерот, она како објект што оди и удира кон Месечината треба да е големо како облакодер х 10 најмалкуWTF iz diz ... Nekoj frli nuklearka na Mesecinata ?!![]()
Некој си игра во AfterEffectsWTF iz diz ... Nekoj frli nuklearka na Mesecinata ?!![]()
Изгледа кинезите таму прават нуклеарки. Оваа им се распаднала во воздух кога ја тестирале.WTF iz diz ... Nekoj frli nuklearka na Mesecinata ?!![]()