Месечината, дали навистина слетавме?

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слетавме на месечината?

• Да

Гласови: 227 50,9%
  • Не

Гласови: 219 49,1%

• Вкупно гласачи
    446
...све повеќе и повеќе ми е интересен членот Зурла, како трпеливо објаснува некои работи за кои богами нема одговори, а другите членови освен вреѓање кон него ништо конкретно не пишуваат да го побијат тоа што тој го пишува,

...тој води нормална конверзација со прашања што и за него не се јасни па бара одговори, па затоа тврди тоа што тврди и све е поубедлив токму од тоа што нема тука конкуренција за негови издржливи научни прашања освен повратни одговори кон негова личност од тип на ,,глуп, глупердо, низок капацитет на интелигенција... итн,

...Зурла ти се воситувам колку си трпелив, паметно размислуваш со прашања за кои нема одговори или барем објаснување, иако делимично се сложувам со тебе, ме ставаш на размислување за многу работи за кои и јас се сомневав од логична гледна точка.
IMG_4377.gif

Зукии сапуњаш ли мачора?

...све повеќе и повеќе ми е интересен членот Зурла, како трпеливо објаснува некои работи за кои богами нема одговори, а другите членови освен вреѓање кон него ништо конкретно не пишуваат да го побијат тоа што тој го пишува,

...тој води нормална конверзација со прашања што и за него не се јасни па бара одговори, па затоа тврди тоа што тврди и све е поубедлив токму од тоа што нема тука конкуренција за негови издржливи научни прашања освен повратни одговори кон негова личност од тип на ,,глуп, глупердо, низок капацитет на интелигенција... итн,

...Зурла ти се воситувам колку си трпелив, паметно размислуваш со прашања за кои нема одговори или барем објаснување, иако делимично се сложувам со тебе, ме ставаш на размислување за многу работи за кои и јас се сомневав од логична гледна точка.
Зурле водел нормална конверзација и паметно размислувал :pos:

Ок Биџонс, од денес си Зурлица. Крсти се да не ме прочиташ.

све повеќе и повеќе ми е интересен членот Зурла, како трпеливо објаснува некои работи за кои богами нема одговори
Па богами и нема :pos:

download (1).jpeg

...ако веќе биле ептен богати и екстремно авантуристи, за да со смешна минијатурна изработена подморница заронале фатално во водните длабини,

nintchdbpict000309549253.webp

...за да го виделе ова, останато крш од Титаник,

20250321181137_571402.jpg

...зашто не отишле нагоре на Месечина, овака лежерно, а не збиени на колена во минијатурната подморница, нели технологија од 21 век,

астронаути-месечина-симулација.jpg

...некако вака поинаку, нели со новата технологија и парите што ги имале,

46a4670b38e6bdacad276ef33cf4d8d4.jpg

...и би биле први обични туристи на Месечина уживајќи пиејќи пиво со поглед кон Земјата, наместо кон кршот Титаник?

Титаник га спореди сс Месечину бе.
Ај еве и да не су се качиле.

Плус и позаебано е у длабоку воду надоле да идеш него нагоре сс нешто.
А за нагоре е поскупо.

Ама тија што умреле фатално су фанатици за да га најдеф Титаник например.
Месечина е друго.
Нема што ск за ск да тражимо тамо.
Џабе паре.

Според Лолобриџонсс ваљда Титаник потонаја зшто можда тк била пуна Месечина.Кд лупнаја у санту.

Смајли.

#WeAreSeeingTooFar

Attachments

• Screenshot_2025-08-25-11-05-04-76_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    Screenshot_2025-08-25-11-05-04-76_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    112,6 KB · Прегледи: 11
  • Screenshot_2025-08-25-11-12-34-34_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    Screenshot_2025-08-25-11-12-34-34_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    131,3 KB · Прегледи: 9
...зошто секоја година, години уназад, во исто време, на исто место правам вечерни фотографии на одсјајот на Месечината над површината на Егејско Море, оваа година прв пат не можам тоа да го сторам затоа што ја нема навечер Месечината над морето, таа е веќе лоцирана над континенталниот дел и одсјајот е само на небо ама на западниот дел, како е можно?
...цело време, небото без облаци, а Месечината на запад свети во темна ноќ, сосема спротивно од претходните години кога беше над морето т.е. на исток и одсјај даваше на морската вода, како е можно, што феномен е ова дали знаете објаснување @Invisible Force и @Пророкот?

Последно уредено:
@bijons
Одговори ти у други тему.
Е а чекај, ти се бунеше зшто некад гу има у дн Месечина а некад не.

Леј па ти везе немаш ништо за Месечину нели, признај си.

Последно уредено од модератор:
...цело време, небото без облаци, а Месечината на запад свети во темна ноќ, сосема спротивно од претходните години кога беше над морето т.е. на исток и одсјај даваше на морската вода, како е можно, што феномен е ова дали знаете објаснување @Invisible Force и @Пророкот?
Прати слики не ми е јасно за што се работи.

Стави ја камерата на рака и сликај ја планината. Раката ќе ти изгледа поголема. Тешки глупости си објавил.
Автоматски споено мислење:

Што ќе знае овој види што објавува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom