Како нема докази, месечеви камења и руската Луна и Аполо донеле на земјата. Немој некој да ми рече дека у ек на студена војна они соработувале и го праеле светот глуп да им верува у прикаските.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да собереш камења и да чекори човек на месечината не е исто. Еве русиве последнава Луна си еба мајката со цела технологија на 21 век. Ма да русиве сакаа директива да слетаат без да влегуваат у орбита, колку што сум запознаен.Како нема докази, месечеви камења и руската Луна и Аполо донеле на земјата. Немој некој да ми рече дека у ек на студена војна они соработувале и го праеле светот глуп да им верува у прикаските.
Да собереш камења и да чекори човек на месечината не е исто. Еве русиве последнава Луна си еба мајката со цела технологија на 21 век. Ма да русиве сакаа директива да слетаат без да влегуваат у орбита, колку што сум запознаен.
Еј другару, веќе кога ти го видов потписот, ако може вака оф топик да те прашам, дали и месечината е рамна и стационирана?Слетување на 20 Јули 1969 а слики во весник на 21 Јули...
М?
Нема да одговори, братот е delusional af. Господ нека му е на помош.@The Savior пријателе, извини што вака ке речам сега НЕ БИДИ ТОЛКУ ГЛУП, доста веќе со твоиве монтирани видеа, слики итн. Ајде вака да претпоставиме: Да речеме дека не лажат така? Дека никогаш не слетале на месечината , не ми се верува да направат таков пропуст, веќе кога не лажат дека слеатале на месечината слледствено на тоа логично би било самите тие да не прават таков пропуст, т.е следниот ден во новина да извадат слики од слетувањето, кај ги наоѓаш сликиве, видеава и сл ти се чудам. И да, одговори му на човекот @DonRistovski убаво те праша, не бегај од одговор ...дали месечината е рамна и стационарна?
Нема да одговори, братот е delusional af. Господ нека му е на помош.
Месечината е само еден холограм кои го вклучуваат рептилите кога го гасат светлото.
Не е дека немаат технологија, туку не им е предизвик. Веќе биле, па сега за на Марс се спремаат да прошетаат.
Маск ја води таа мисија, не Америка. Спејс Х е приватна фирма.