Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да ја има шо ќе ти е? И онака одвратна е...Дали на интернет ја има песната од рекламата на македонски?
Леле ич не ми се свиѓаат. Марципанот е крш, а и другите не се ништо посебно. Дефинитивно не вредат за парите. Атлантис се 6 пати боље.
Тапа се Мерси.
А сите чоколатца со марципан треба да бидат јасно означени со предупредувачки знак. Вкусот е... Како да јадеш ОХО лепак.
е јебига,секој со свој вкус,нелиТапа се Мерси.
А сите чоколатца со марципан треба да бидат јасно означени со предупредувачки знак. Вкусот е... Како да јадеш ОХО лепак.
Од бонбониери признавам само Бајадера, Атлантис и Ч/Шери![]()
Ракава не видела грицкалица месец дена![]()
ова е тоа гадното![]()
Ахх , го заборавив името на најслатките чоколатца со Рум . Ако знае некој нека постира слика или нека пише![]()
Мислиш на оние Гр(е/и)откине. Ах и да не забораам на After eight. Јес да откоа ги ставија под нестле (овие 20 години производство) квалитетот им падна оссетно. Ама пак, ментол си е ментол.Тапа се Мерси.
Од бонбониери признавам само Бајадера, Атлантис и Ч/Шери![]()