Merci

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Ахх , го заборавив името на најслатките чоколатца со Рум . Ако знае некој нека постира слика или нека пише :D

Рекламата за мерци,премногу ја мразам многу ме нервира :D

Немам пробано од чоколатцава,треба да земам да пробам,али ако се гадни како рекламата... :coffee:

Леле ич не ми се свиѓаат. Марципанот е крш, а и другите не се ништо посебно. Дефинитивно не вредат за парите. Атлантис се 6 пати боље.

Мене не ми се лоши.А од втората реченица (од марципанот) па натака исто мислам.

Тапа се Мерси.

А сите чоколатца со марципан треба да бидат јасно означени со предупредувачки знак. Вкусот е... Како да јадеш ОХО лепак.

Од бонбониери признавам само Бајадера, Атлантис и Ч/Шери :)

Тапа се Мерси.

А сите чоколатца со марципан треба да бидат јасно означени со предупредувачки знак. Вкусот е... Како да јадеш ОХО лепак.

Стварно на лепило ми мава тоа марципанот, мислам дека цревата ќе ги повратев инаку во глобала другите вкусови се добри
Според мене а и многумина овие се врв
stark-2010-11-06.gif

Тапа се Мерси.

е јебига,секој со свој вкус,нели :)

Си јадам, кога ќе начекам. Онака, ништо посебно, ок се, ама јас изгледа не сум налетал на тие со марципан :)
Е сега, мислам дека и merci и бајадерите се преценети и прескапи. Рекламата за мерси е крш. Да ти се одјаде.
А атлантис се закон, повкусни, со поразумна цена.

џо прилепчанец би рекол Атлантис. Овие мерси не ме бендисуваат...подобри се бананчињата отколку нив...
а да...рекламата за мерси е идиотска

Немам пробано од овие али атлантисот ми се стварно многу убави, исто така и бајадерата милина yum yum :)

Ахх , го заборавив името на најслатките чоколатца со Рум . Ако знае некој нека постира слика или нека пише :D

mon cheri?

m0n_scheri.jpg

libGetImg.php

^ ако се тие, додека таткоми работеше во Ferrero ги имав кутии и кутии :D ич не ми се убави мене :/

Ги обожавам Мерси многу ми се убави и од црно и од кафеаво чоколадо и сите видови но најубаво ми е плавото, црвеното и зеленото, мислам добро беше и црното.

Не ми се нешто wow баш вчера јадев,тоа марципанот е гаден сам по себе и мислам дека само на една колешка може да и се свиди.

Најубаво ми е тоа од лешник во зелена фолија.

Тапа се Мерси.

Мислиш на оние Гр(е/и)откине. Ах и да не забораам на After eight. Јес да откоа ги ставија под нестле (овие 20 години производство) квалитетот им падна оссетно. Ама пак, ментол си е ментол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom