leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Многу ми се допадна постов па ќе го искористам за вовед во нова тема:
Што предизвикува кај вас позитивни вибрации после прв состанок? Кои се тие ситници кои ви влечат насмевка на лицето, кои ви влеваат сигурност дека ете добро сте поминале на прва? Можеби ви се случила ситуација да се чувствувате добро на прв состанок, а повратна реакција нема со денови, настанува мозочна хаварија?
Што се случува во вашиот мозок во тој стартен период, што очекувате, како се чувствувате и како ги толкувате реакциите?
Ја читам темава и се чудам зашто сте толку против пораките. Па цела младина во светов комуницира преку пораки. Јас лично обожавам кога ке ми стигне порака после состанок. Прв пат сте излегле и сигурно нема газ да ти каже како си поминал вечерта и како се осека, па затоа ти пушта порака која ако и мене ми се допаѓа типот на моето лице ке предизвика блажена насмевка шо нема да се тргне цела нок и нема да ме остави да спијам. Да, исто како мало дете, ама тоа е љубовта, за момент знае да те крене буквално на седмо небо.
Сеуште сум старомодна и не сум таа што пишува порака прва (не за друго,туку не сакам да мисли дека сум полетала по него или дека сум премногу заинтересирана), но ако пишеш, а не ти врати културно е да го одјебеш. Инатот е најаката страна на човекот. Прави што ке правиш само пази да не повредиш нечие его оти после на сцена настапува омразата![]()
Што предизвикува кај вас позитивни вибрации после прв состанок? Кои се тие ситници кои ви влечат насмевка на лицето, кои ви влеваат сигурност дека ете добро сте поминале на прва? Можеби ви се случила ситуација да се чувствувате добро на прв состанок, а повратна реакција нема со денови, настанува мозочна хаварија?
Што се случува во вашиот мозок во тој стартен период, што очекувате, како се чувствувате и како ги толкувате реакциите?

У право си кога подобро ќе размислам секако дека фактички тоа е тоа.