Ментална предигра

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Прилично.. да. Се активира тоа хипстерското во мене, онаа навидум сапиосексуалност, а уствари се мислиш себеси паметен затоа што таа што збори е навидум паметно оти ти така размислуваш. И зборувате и зборувате и зборувате се додека не дојдат да ви наплатат и зборувате и зборувате и зборувате се додека не ги стават столовите врз масите и се спремни да затворат. И те како е стимуланс квалитетен состанок, поготово кога прв. Единствен сајдефект е што ствара притисок што при испраќање.. ќе допишам ама искачам сори. Чао-чао.

хм... Која потреба од трошење кредит? :icon_mrgr:

шала на страна, завршува се, кажуваш се што си сакал да кажеш во очи, си поминав убаво ваква си таква си шо ти знам. Или ако не си поминав убаво ќе стискам заби и пак ќе речам си поминав убаво...
А после, вечерта, другиот ден порака нешто, муабет... да

samo jas ne razbrav so e muabetot ? za da ja nateras doticnata da se zaljubi vo tebe treba da znaes da peres mozok,a ne da i posvetis vnimanie ? dajt ebroj od Latas i Janko , moram na spremanje pod itno........

samo jas ne razbrav so e muabetot ? za da ja nateras doticnata da se zaljubi vo tebe treba da znaes da peres mozok,a ne da i posvetis vnimanie ? dajt ebroj od Latas i Janko , moram na spremanje pod itno........

Мене тоа воопшто не ми личи на перење мозок. Факт е дека неможеш баш секој да го придобиеш само со внимание и отварање на својата душа уште на прв состанок. Има некоја испреплетена хемија која посебно се чувствува на почетокот а вие само треба да си играте со неа. Постојат некои шеги со двосмислено значење кои мамат сомнителни насмевки кај другата личност.

Затоа пораката после прв состанок,немојте да ја сфаќате као "многу убаво си поминав вечер", "веќе ми недостигаш" итн. Може да биде некоја од едноставните двосмислени шеги кои сте ги кажале на состанокот пр: И последното за на крај, добра ноќ и слатки сништа :*
(во смисла дека некој од нив двајца го кажал овој лапсус).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom