Менструација

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Oбично ми трај 5-6 дена, а стомакот ме боли ненормално првиот и последниот ден..До онесвестување ме боли..И нормално, како и сите, тие деној сакам благо..Се тресам ко некоја нездрава за благо:)
А нервози такви работи, не баш..Некогаш ептен ретко можам да бидам down..

Земете соја намалува болка кога сте во тој период се препорачува највеќе заради тие хормони што ги имитираат естрогените.

Обично сум многу нервозна,и лист да шушне ќе се изнервирам хаха.Иначе не ме нервира коа тече,напротив интересно ми е:pos:

Обично сум многу нервозна,и лист да шушне ќе се изнервирам хаха.Иначе не ме нервира коа тече,напротив интересно ми е:pos:

хахаха...алал нека ти е..и ова го немав слушнато хахха:wink:
иначе мене ми трај цели 7 дена...7ДЕНА:vozbud:...и ко бомба сум...јадам само благо тоест чоколада и на момент сум хепи на момент сед....плачам се смеам итн итн...женски глупости:wink:

темава е Крвава

Се јавив само да изразам сочувство...и да прашам дал поголемо Ви е либидото желбата за секс тогаш ?

Секогаш ама баш секогаш кога имам добиено јадам како луда бе! Многу сум понервозна од кога сум во ПМС не знам... Инаку немам болки никакви, нити пак чуствувам нешто (тоа дека тече-абе гајле немам никакво)...

Секогаш ама баш секогаш кога имам добиено јадам како луда бе! Многу сум понервозна од кога сум во ПМС не знам... Инаку немам болки никакви, нити пак чуствувам нешто (тоа дека тече-абе гајле немам никакво)...

да бе пеер и ја исто ко краветина некоја само јадам благо,солено,благо,солено,луто,благо,солено...
шо ше дешава?:toe: :)

Мене вчера ме изненади на училиште .. и за чудо, ништо не осетив. Обично имам болки...

Ради тие црвени денови, сеа место да шетам, лежам под ќебе. Иначе ретко ме боли стомак, али сеа не знам шо ми се дешава. И јадам многу т.е. јадам ко луда, али тоа пред да добијам.

Мислам имам сестра и си ја сакам и она е женско има свои проблеми,сфаќам дека имате нагон некад но зависи од девојката.Ми кажала некад јас и си се смеам,нормално е секој сака секс,али главата не ми е целовреме таму,сепак ве сожалувам во тие денови,тогаш стварно сте кучки,дури сестра ми кога неможе да издржи ќе почне по стомак,по тело да ме боксува,да ме стиска нешто лудо да ми прави,туу будали сте вие,јас и велам дај ќе ти купам боксерска вреќа или ќе ти држам перниче она вика нема да бил ист ефект.:nesvest:

Мислам имам сестра и си ја сакам и она е женско има свои проблеми,сфаќам дека имате нагон некад но зависи од девојкат.Ми кажала некад јас и си се смеам,нормално е секој сака секс,али главата не ми е целовреме таму,сепак ве сожалувам во тие денови,тогаш стварно сте кучки,дури сестра ми кога неможе да издржи ќе почне по стомак,по тело да ме боксува,да ме стиска нешто лудо да ми прави,туу будали сте вие,јас и велам дај ќе ти купам боксерска вреќа или ќе ти држам перниче она вика нема да бил ист ефект.:nesvest:
Убаво ти рекла :pos:

Ај прекинете со глупите муабети сместа.:)

Колку само ме боли стомак тогаш... и се ме нервира. Се трудам да ми е ок ама ете неможам.

Уфф ми олесна....а јас пак си мислев дека само јас јадам ко луда :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom